Önceki akşam düzenlenen programa Belediye Başkanı Alper Taban, AK Parti eski Bursa Milletvekili ve Gençlergücü Spor Kulübü eski başkanı Sedat Kızılcıklı, Mobilyacılar Odası Başkanı Özcan Ayhan, Gençlergücü Spor Kulübü Başkanı Ayhan Çamlıdağ, yönetim kurulu üyeleri, kulübün eski başkanları ve aileleri katıldı. 


Programın Açılış konuşmasını yapan 
Gençlergücüspor kulüp başkanı Ayhan Çamlıdağ; "Gençlergücüsporumuzun 40.yıl şampiyonluk ve dayanışma yemeğimize hoşgeldiniz. 40.yılımız yoğun faaliyetlerimiz ile devam ediyor. Ramazan ayında iftar programı düzenledik, bu akşamda dayınşama gecesi düzenliyoruz, 40.yılımıza özel bir anma çalışmamızda var, inşallah önümüzdeki nisan ayı gibi bununda tanıtımını yapacağız. Gecemize katılan bütün müsafirlerimize tekrar teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

İnegöl belediye başkanı Alper Taban da bir selamlama konuşması yaparak şu ifadelere yer verdi;Tabiî ki dile kolay 40 yıl, yani bir çırpıda söyleyiveriyorsunuz. Yaşım kadar kulübün geçmişi var, tarihi var. İnşallah 40 yıl, 41.yıl olur. 41 kere maşallahta deriz burada. Çok hoşuma gitti, yani bugün tohumlarının atıldığı gün, dünden bugüne. Ne güzel burada çok değerli abimiz, büyüğümüz burada selamlama yaptılar. Bugün yıl 2017, ayhan bey kulübün başında. Burada çok güzel bir gelenek olduğunu düşünüyorum, bugün bayrağı Ayhan bey almış, yarın bir başkası alacak.

Çok ilginç bir şeyi de paylaşmak istiyorum. Oğlum bir gün dedi ki, baba ben top oynamak istiyorum. Bende iyi oğlum oyna dedim. Oğlum nerede oynamak istiyorsun diye sordum. Baba gençlergücün de oynamak istiyorum dedi. Genelde çocuklar İnegölspor da oynamak isterken, benim oğlum Gençlergücüsporda oynamak istediğini söyledi. Bende oğlum neresi hoşuna gidiyorsa, nerede gönlün varsa orada oyna dedim. Sağ olsun Kamuran Beye gidip kaydını yaptırmış. Sağ olsun kendiside ilgilenmiş. Ben gidip izleyemedim ama, Bugünde çıktığı maçtan 1-1 beraberlikle sahadan ayrılmışlar." dedi.


Konuşmaların ardından Gençlergücü Spor Kulübünde başkanlık yapan 19 kişiye teşekkür plaketleri sunuldu. Program ses sanatçısı Zeynep Sağdaş’ın verdiği konserle son buldu. 

Editör: Süper Kanal TV