İnegöl Belediyesi tarafından İnegöl’e değer katmak ve vatandaşların şehir hakkındaki görüş ve fikir önerilerini almak üzere başlatılan ve ‘Ben Başkan Olsam’ sloganıyla hayat bulan İnegöl’ün Fikri Projesi kapsamında şehrin 5 ayrı noktasına fikir kutuları yerleştirildi.

İNEGÖL’E DAİR TÜM FİKİRLERİNİZİ PAYLAŞABİLİRSİNİZ
İlçede yaşayanların gördükleri eksik ve aksaklıkları, şehre yapılmasında fayda gördükleri projeleri, istek ve önerilerini İnegöl Belediyesi ile paylaşabilmesini sağlayan İnegöl’ün Fikri projesi kapsamında şehrin 5 ayrı noktasına fikir kutuları yerleştirildi.

ŞEHRİN 5 AYRI NOKTASINA KUTULAR YERLEŞTİRİLDİ
www.inegolunfikri.com web sitesinden, sosyal medya üzerinden #BenBaşkanOlsam etiketiyle, whatsapp üzerinden 0 530 157 3000’e mesaj göndererek İnegöl’e değer katan fikirlerin ulaştırılmasını sağlayan İnegöl’ün fikri projesinde şimdi de Merkez Belediye Binası Önü, Belediye Ek Hizmet Binası Önü, Hükümet Binası ATM’lerin Önü, İnegöl AVM önü ve Devlet hastanesi Poliklinikler Girişine yerleştirilen fikir kutuları ile İnegöllülerin şehre değer katması adına yeni bir uygulamaya daha geçildi.

İNEGÖL’ÜN FİKRİ PROJESİ “BEN BAŞKAN OLSAM”
Fikir kutularının yerleştirildiği 5 ayrı noktadan biri olan Hükümet Binası önündeki ATM’lerin yanına yerleştirilen İnegöl’ün Fikri kutusunu Belediye Başkanı Alper Taban, yerinde inceledi. ‘Fikirleriniz Bizler İçin Önemlidir’ söyleminin öne çıktığı İnegöl’ün Fikri projesinin şehrin bütününe yayılmasını hedefleyen fikir kutuları hakkında konuşan Başkan Taban, “Gelin şehri birlikte yönetelim” dedi. Kurumsal değişim ve dönüşümü önemsediklerini belirten Taban, “Bildiğiniz gibi Belediye hizmetlerinin yerinde hızlı, isabetli, etkili ve verimli bir şekilde yapılması için Çözüm Merkezini hayata geçirdik. Ayrıca göreve başlamamızla birlikte İnegöl halkının ve belediye personelinin şehir hakkındaki fikirlerini söylemesine imkan sağlayan iki yeni projeyi hayata geçirdik. Bunlardan biri “inegolunfikri.com” ve diğeri ise “fikir gölü” projeleri. Halkımızın şehir hakkındaki görüş ve fikir önerilerini almak üzere bir web sitesi kurduk. Ayrıca vatandaşlarımız İnegöl’e değer katacağını düşündükleri fikirlerini sosyal medya üzerinden #BenBaşkanOlsam etiketiyle ve whatsapp üzerinden 0 530 157 3000’e mesaj göndererek ulaştırabiliyor” şeklinde konuştu.

5 FARKLI NOKTAYA KUTULAR YERLEŞTİRİLDİ
Şehrin farklı yerlerine yerleştirilen fikir kutuları aracılığıyla vatandaşların İnegöl adına görüş ve fikirlerini almak istediklerini ifade eden Taban, “Bu vesile ile fikir Kutularının koyulduğu yerleri sıralarsak; Merkez Belediye Binası Önü, Belediye Ek Hizmet Binası Önü, Hükümet Binası ATM’lerin Önü, İnegöl AVM önü ve Devlet hastanesi Poliklinikler Girişi. Tüm vatandaşlarımızın fikirlerini önemsiyoruz. İnşallah yarın akşamda İnegöl’ün fikri projesine katkı veren vatandaşlarımızla bir araya geleceğiz. Şimdiden yaşadıkları şehre farklı bir gözle bakacak vatandaşlarımıza teşekkürlerimi sunar, hepinizi en içten kalbi duygularımla selamlarım” dedi.