İnegöl-Yenişehir yolu üzeri Alanyurt ışıklı kavşakta meydana gelen kazada, freni boşalan kamyon dehşet saçtı. İki kamyon, bir minibüs, bir Cip ve özel otomobilin karıştığı kazada şans eseri yaralanan olmadı. Bayır aşağı hızla gelen kamyonun önündeki hafriyat yüklü kamyona çarparak yavaşlaması olası faciayı önledi.
Edinilen bilgilere göre, Yenişehir istikametinden İnegöl istikametine seyir halinde olan sürücü Sebahattin Doğuş yönetimindeki 16 KJA 99 plakalı hafriyat yüklü kamyonun, Alanyurt ışıklı kavşağa geldiği sırada frenleri boşaldı. Bayır aşağı hızla ilerleyen kamyon, kırmızı ışıkta bekleyen sürücü Kazım Ayaydın yönetimindeki 16 PS 258 plakalı hafriyat yüklü kamyona arkadan çarptı. 
BİRBİRİNE GİRDİLER
Kamyonun arkadan çarpması sonucu ilerleyen 16 PS 258 plakalı kamyonda önünde duran 45 YT 922 plakalı minibüse çarparken, ilerleyen minibüs ise önündeki 16 Y 5568 plakalı cipe çarparak durabildi. Savrulan 16 PS 258 plakalı kamyon 16 KBR 69 plakalı özel otomobile çarparak ta zarar verdi.
KURTARMA VE SAĞLIK EKİPLERİ SEVK EDİLDİ
Kaza yerine hemen Bursa Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi İnegöl Grup Amirliğinde görevli Arama Kurtarma ekibi ile çok sayıda 112 ekibi sevk edildi. Araç sürücüleri ve yolcular sağlık kontrolünden geçirildi, herhangi yaralanan olmazken, yolun trafiğe kapanmasına neden olan araçlar kurtarıcı vasıtasıyla yoldan kaldırıldı.

Editör: Süper Kanal TV