Mehter Düğün Salonu´nda düzenlenen yemeğe ilçe protokolünün yanı sıra hayırsever Çikayeva ailesi fertleri, sanatçı Bülent Serttaş, okul idarecileri ve öğrencileri katılım gösterdiler.

Yemeğin ardından bir konuşma yapan Okul Müdürü Cavit Yakşi, “Cenab-ı Hakk bize ömür verdi ve güzel Ramazan´a kavuşmuş olduk. İftar yemeklerimizin 3´üncüsünü düzenliyoruz. İlk iki tanesini okulumuzda gerçekleştirmiştik. 3´üncü olarak hava muhalefeti nedeniyle kapalı bir mekâna almak istedik, bu nedenle buradayız. Allah hepimizin oruçlarını kabul etsin. Neden ilk gün oluyor diye söyleyenler oldu. 2012´de elim trafik kazası Ramazan´ın 1. günüydü. Bu ilerleyen zamanlarda farklı günlerde de yapılabilir. Allah, rahmetli Naire Çikayeva yavrumuza, Hacı Hayrullah Çikayeva amcamıza rahmet eylesin, hepimizin geçmişlerine rahmet eylesin. Bugün Naire Çikayeva kızımız ebediyete intikal etti. Bugün onun hayrına bu iftarı düzenliyoruz. Bugün Naire Çikayeva´da yapılan işleri hayırseverimize anlattık. Okulumuz 7-8 milyon liralık bir yatırım, ciddi bir para. Hayırseverimiz sadece okulu yaptırıp çekip gitmedi, hala günü gününe her ihtiyacımızda yanımızda duruyorlar.

FOTOĞRAF ÇEKTİRMEK İÇİN YARIŞTILAR
İftar sonrası  Bülent Serttaş'ın hayranları sanatçıya yoğun ilgi gösterdiler. Hatıra olarak fotoğraf çektirmek isteyen hayranları sanatçıyı yalnız bırakmadı.

Editör: Süper Kanal TV