FETÖ/PDY silahlı terör örgütüne mensup olduğu öğrenilen ve düzenlenen operasyonla gözaltına alınan 3’ü öğretmen 1’i polis 4 şahıstan 2’si adliyeye sevk edildi. İfadesi devam eden diğer şahısların da adliyeye sevk edilecekleri öğrenildi.
Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) / Paralel Devlet Yapılanması (PDY) silahlı terör örgütüne yönelik operasyonlar ülke genelinde olduğu gibi İnegöl’de de tüm hızıyla devam ediyor.

İnegöl Cumhuriyet Başsavcılığı’nda yürütülmekte olan FETÖ/PDY silahlı terör örgütü soruşturmaları kapsamında Baylock kullanıcısı olan ve görevinden ihraç edilmiş öğretmen A.A. ile yine Erzurum Cumhuriyet Başsavcılığı’nca yürütülen soruşturma kapsamında Baylock kullanıcısı olan ve görevinden ihraç edilmiş polis memuru R.B., önceki gün İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yakalanarak gözaltına alındılar. Şahıslar, Emniyetteki ifadelerinin ardından dün İnegöl Adalet Sarayı’na sevk edildiler.

Bunun yanı sıra yine FETÖ/PDY silahlı terör örgütüne üye olmak suçundan, İnegöl Cumhuriyet Başsavcılığı’nca yürütülen soruşturma kapsamında Baylock kullanıcısı olan ve görevinden ihraç edilen öğretmenler A.Y. ile R.A. İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin çalışmaları sonucu gözaltına alındılar. A.Y. ile R.A.’nın ifadelerinin devam ettiği, akabinde ise Adliyeye sevk edilecekleri öğrenildi.
Editör: Süper Kanal TV