6 çift evlenmek için 4 yılda bir gelen 29 Şubat tarihini seçti. İnegöl´de 29 Şubat´ı fırsat bilen bazı çiftler, nikah masasına oturarak dünya evine girdi.
Bu yıl, takvim yılının mevsimlerle ve dünyanın güneş çevresinde dönme süresiyle uyumlu olması için uygulanan ve 4 senede bir gerçekleşen artık yıllardan birisi olan 29 Şubat´ta çiftler nikah masasına oturdu.

İnegöl´de 6 çift, İnegöl Belediyesi Nikah Dairesine giderek dünyaevine girdiler. Nikah masasına oturan genç çift Mustafa Uzun ve Hatice Hazer´in nikahları Nikah Memuru Yunus Şentürk tarafından kıyıldı. Nikah Memuru genç çiftin nikahını kıyarak evlilik cüzdanlarını takdim etti.

BU GÜNÜ SEÇTİK

Nikahın ardından duygularını paylaşan damat Mustafa Uzun, “Nikahımız bu güne hem denk geldi, hemde biz istedik. 4 yılda bir evlilik yıl dönümümüzü kutlayacağız. Eşim de bu durumu olgunlukla karşıladı. Mutluyuz” dedi.

DOĞUM GÜNÜNDE NİKAH MASASINA OTURDU

6 çift arasından Serdar Evren ile Bahar Yaşar´da nikah masasına oturdular. 4 yılda bir doğum gününü kutlayan, 29 Şubat 1992 doğumlu Gelin Bahar Yaşar doğum günün kutladı hemde nikah masasına oturdu.