Edinilen bilgiler göre ağaç işleri sanayi 17. sokakta Sancar Yıldırım, Erdal Recep Bayraktar ve Melih Çuhadar'a ait mobilya imalathanesinde henüz bilinmeyen bir neden yangın çıktı. 
Dumanları göre işyeri çalışanları durumu bursa büyükşehir belediyesi inegöl itfaiye amirliğine haber verdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale etti. Ancak yangına müdahalede yetersiz kalınca işyerinde alevler yükselmeye başladı. Korku dolu anların yaşandığı yangında alevler ile birlikte sık sık işyerinde patlamalar meydana geldi. 

İtfaiye ekiplerine Söndürme çalışmalarına vatandaşlar da destek verdi. Uzun uğraşlar sonrası yangın güçlikle kontrol altına alındı. Yangın söndürme çalışmalarına buski aracının ve çalışanlarında katılması dikkat çekti.

VATANDAŞTAN İTFAİYE TEPKİ
İnegöl itfaiyesinin yetersiz kaldığı yangında vatandaşlar yetkilileri tepki gösterdi. İtfaiye araçların susuz geldiğini ve personelin yetersiz kaldığını illeri süren mobilya çalışanları yangının bu kadar büyümesinde itfaiyenin yetersizliğinin neden olduğunu illeri sürdüler.

POLİS VE VATANDAŞLAR ARASINDA GERGİNLİK

Yangın söndürme çalışmaları devam ederken işyerinin yandığı gören bir kişi ile polis arasında gerginlik yaşandı. Yaşanan gerginlik nedeniyle kısa süreli bir tartışma oldu. Tartışmanın büyümesini çevrde bulunan diğer kişilerin araya girmesiyle sonlandırıldı

Yangın sonucunda fabrika kullanılamaz hale gelirken, içerisinde bulunan koltuklar ile ham maddeler tamamen yandı.

Editör: Süper Kanal TV