İnegöl Belediye Meclisi, İnegöl Belediyesi’nin 2019 yılı faaliyet raporu ile 2019 mali yılı bütçe kesin hesabı ve taşınır kesin hesabını görüşmek için olağanüstü toplandı. 22 Haziran Pazartesi günü 16.00’da Sani Konukoğlu Konferans Salonunda toplanan meclis, iki gündem maddesini masaya yatırdı.

MECLİS BORDO BEYAZ MASKELERLE YAPILDI
Pandemi kurallarına uygun olarak yapılan meclis toplantısı öncesi, meclis üyelerine İnegölspor logolu maskeler dağıtıldı. Meclis üyeleri, hep birlikte bordo beyaz maskelerle mecliste yer aldı.

FAALİYET RAPORU OY ÇOKLUĞU İLE KABUL EDİLDİ
Olağanüstü yapılan meclis toplantısının ilk maddesi olarak İnegöl Belediyesi’nin 2019 yılı faaliyet raporu görüşüldü. Daha önce meclis üyelerine dağıtılan raporun görüşmeleri sırasında, Belediye Başkanı Alper Taban Meclis Başkanlığını 1. Meclis Başkanvekili Erdal Akkaya’ya bıraktı. Erdal Akkaya yönetiminde görüşülen 2019 faaliyetleri, rapora ilişkin karşılıklı istişareler sonucu oylandı. Yapılan oylamada 2019 yılı faaliyet raporu oy çokluğu ile kabul edildi.

BÜTÇE KESİN HESABI OY ÇOKLUĞU İLE KABUL EDİLDİ
Meclisin ikinci maddesinde ise 2019 mali yılı bütçe kesin hesabı ve taşınır kesin hesabı görüşüldü. Bu maddenin görüşülmesi öncesi Belediye Başkanı Alper Taban yeniden Meclis Başkanlığı koltuğuna çıktı. Taban idaresindeki meclis, 2019 mali yılı bütçe kesin hesabı ve taşınır kesin hesabı üzerine de istişarelerde bulundu. Ardından yapılan oylamada 2019 mali yılı bütçe kesin hesabı ve taşınır kesin hesabı oy çokluğu ile kabul edildi.

Editör: Süper Kanal TV