İnegöl ikamet eden Osman Barış, Denizli ilinde bir Kurban aldı. 6 kişiyle ortak aldıklarını Kurbanı kardeşinin yaşadığı Denizli'de kesti. Kesim sonrası Kurban Etlerinin kendisine ait hafif ticari aracın bağajını yerleştirdi. 5 saat sürecek yolcukta etlerin bozulmaması için ilginç bir teknik geliştirdi.

Nalburdan aldığı plastik boruların bir ucunu aracın ön kısmında bulunan klima çıkışına monte eden Barı, boruların diğer ucunu aracın bagajına kadar uzattı. Bu sistemle klimadaki soğutluğu direk etlerin olduğu bölüme verdi. Bu teknikle etleri sağ salim bozulmadan inegöl'e kadar getirdi. 

Konuyla ilgili açıklama yapan Osman Barış şunları söyledi. Biz 6 kişilik bir hisse girdik. Denizli'de kurbanımızı kestik parçaladık. Etlerimizi arabamıza yükleyerek yaklaşık 5 saat sürecek olan yolculuğumuza başladık. Gördüğünüz bu sistemle etlerimizi İnegöl'e götüreceğiz. Klimaya takdığımız borularıdaki soğukluk direk etlerin olduğu bölüme gidiyor ve etlerimiz soğuk kalıyor. Geçen senede bu sistemle yine aynı yerde kurbanımızı kestirip getirmiştik bu yılda nasipse aynı sistemle getirdik. Allah herkesin kurbanını kabul etsin. Tabi görenler şaşırıyor ama güzel bir teknik ve çokta pahalı birşey değil. İki boruyla işimizi çözdük. 

Editör: Süper Kanal TV