Kapalı spor salonunun tribünlerinin tamamının dolduğu gösteride öğrenciler yıl içerisinde İngilizce ve Almanca derslerinde gördükleri konuları içeren türlü etkinlikler sergilediler.
Öğrencilerin İngilizceye ve Almancaya hakimiyetlerinin dikkatleri çektiği gecede sergilenen etkinlikler izleyenlere eğlenceli anlar yaşattı. Gecede konuşan kurum müdürü Özer YILMAZ şunları ifade etti; “Bilindiği üzere globalleşen dünya neticesinde yabancı dil kişilerin dünyaya açılması anlamında büyük önem taşımaktadır. Her fırsatta dünya vatandaşı bireyler yetiştirmeyi arzu ettiğimizi söyleyen bizler bugün burada öğrencilerimizin yabancı dil konusundaki gelişmişliklerini her birlikte izledik.

Biz kurum olarak verdiğimiz sözlerin ve kullandığımızın cümlelerin her zaman arkasında duruyoruz. Kosova Eğitim Kurumları olarak İngilizce ve Almanca anlamında bir marka olmaya devam edeceğiz”. Yönetim Kurulu Başkanı Devrim KOSOVA ise burada eğitim gören öğrencilerin dilkonusunda Avrupa standartlarında bir eğitim aldıklarını ifade etti.

Bölgede dil eğitimi konusunda ciddi çalışmalar yaptıklarını ve bu alanda liderlik yapmaya çalıştıklarını ifade eden KOSOVA, bu seviyeye gelebilmek için yüzlerce sistem incelediklerini sonunda ise öğrencilere en uygun olduğunu düşündükleri yabancı dil eğitim sistemini uygulamaya başladıklarını ifade etti. Konuşmasını bu gecede emeği bulunan tüm yabancı dil öğretmenlerine teşekkür ederek bitiren KOSOVA, neredeyse her gün bir etkinliğin olduğu okulu ‘Mutlu Çocukların Okulu’ olarak betimledi.

Editör: Süper Kanal TV