İnegöl Esnaf Oda Başkanları, İstanbul´daki patlamada şehit olan polisler için İnegöl Emniyet Müdürü Şükrü Kaplan´ı ziyaret ederek taziyede bulundular.
ÜLKEMİZİN BAŞI SAĞ OLSUN

Ziyarette konuşan Elektrikçiler Odası Başkanı Yakup Ulama, “Ülkemizin başı sağ olsun. Vahim bir olay yaşadık. Bizler esnaf teşkilatı olarak büyük üzüntü içerisindeyiz. Yanınızda olduğumuzu belirtmek istiyorum. Bu noktada hepimiz üzüntülüyüz ve başımız sağ olsun. Size de taziye için geldik” dedi.

YARALILARIMIZA DA ACİL ŞİFALAR DİLİYORUM

Şoförler Odası Başkanı Bahattin Korkmaz ise, “Ülkemizin başı sağ olsun. Pazar günü Beşiktaş-Bursa maçının ardından ülkemiz için menfur saldırıyla karşı karşıya kaldık.  Saldırıda polislerimiz ve vatandaşlarımız şehit oldu. Tüm esnaf odaları adına şehitlerimize Allah´tan rahmet acılı ve kederli aileler ile polis teşkilatına başsağlığı diliyorum. Yaralılarımıza da acil şifalar diliyorum. Alçakça yapılan saldırı. İnşallah bu son olsun. Bizim ülkemiz güçlü bir ülke. Bundan dolayı dış güçler ve terör örgütleri bizi yıkmak için çaba sarf ediyor. Bunlara destek veren herkesi lanetliyoruz. Buradan terör örgütlerine ve onun yandaşlarına destekçilerine esnaf teşkilatı olarak söylüyorum, akıllarını başlarına alsınlar, bu ülkeyi bölemeyecekler parçalayamayacaklar. Kazdıkları kuyuların hepsine kendileri düşecek. Artık akıllarını başlarına alsınlar. Biz onları bitirecek güçteyiz onlar bizi bitiremez” dedi.

KARAR KILDIĞIMIZ NOKTAYA DOĞRU AZİMLE DEVAM EDECEĞİZ

Emniyet Müdürü Şükrü Kaplan ise, “Ziyaret için teşekkür ediyorum. Biz böyleyiz. Birlik beraberlik ve dayanışma içerisindeyiz. Birliğimizi, beraberliğimizi ve dirliğimizi çekemeyen, başarımızı çekemeyen dış mihraplar uzaktan kumandalı maşalar beraberliğimize kast edenler hasar vererek emellerine ulaşmak için çaba veriyorlar. Ama biz ülkemizin birliğini, beraberliğini ve vatandaşlarımızın kendi kurum kuruluşlarına sahip çıkma noktasında kararlılığını gördükten sonra biz onlara kesinlikle taviz vermeyeceğiz. Onların beklediği ve istediği veya arzu ettiği konumda değil ülkemizin kalkınması, gelişmesi, huzuru ve güvenliği için daha çok çalışacağız. Bu topraklar bereketli topraklar. Bu topraklarda gözü olanlar ve bu topraklarda büyümemize, gelişmemize ve hedeflerimize ulaşmamıza engel olacağını düşünen insanlar başaramayacak. Biz coğrafyanın parlayan yıldızıyız. Ayaklarımızın üzerinde durmaya devam edeceğiz. Şehitlerimize Allah´tan rahmet diliyorum. Gazilerimize ve yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Biz kararlılıkla mücadelemize devam edeceğiz. Birlik ve beraberlik içerisinde el birliği içerisinde hedeflediğimiz ve karar kıldığımız noktaya doğru azimle devam edeceğiz Bunu hiç kimse engellemeyecek” diye konuştu.
Editör: Süper Kanal TV