İnegöl sarraflar çarşısında meydana olayda,  kadının bir işyerinden bebek arabası çalma görüntüleri güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. Emniyet ekipleri, kadını her yerde arıyor.
PEÇELİ HIRSIZ KAMERALARA YANSIDI

Edinilen bilgilere göre olay İnegöl sarraf çarşısında faaliyet gösteren bir bebek mağazasında meydana geldi. Saat 15.00 sıralarında İnegöl Sarraflar çarşısındaki işyerine gelen  bir bayan, bebeğinin bulunduğu bebek arabasıyla birlikte işyerinin hemen yanında sergilenen yeni bebek arabalarını inceleme başladı.
YENİSİYLE DEĞİŞTİRDİ!
 Hepsini inceleyen kadın, bebek arabalarından birini seçerek bebeğini de o araca oturttu. Kadın hırsız, eski bebek arabasını da olay yerinde bırakarak yeni çaldığı bebek arabasıyla hızla uzaklaşarak kayıplara karıştı.
AKŞAM FARK ETTİLER
Akşam saatlerinde arabaları içeriye aldıklarında bir bebek arabasının eksik olduğunu fark eden işyeri sahibi Süleyman Yavuz, Güvenlik kamera görüntülerini inceledi. Eksik olan bir bebek arabasının bir bayan tarafından güpe gündüz alındığı görünce şok oldular. Yavuz 40 yıldır esnaflık yaptıklarını daha öncede böyle hırsızlık durumlarıyla karılaştıklarını belirtti.

Editör: Süper Kanal TV