Eroğlu, Mahmut Esat Bey caddesi ve Şebboy Caddesi esnaflarını ziyaret ederek, stresten uzak, yaşanılabilir bir İnegöl için destek istedi. Ziyaretleri sırasında kadınlara karanfil dağıtan EROĞLU, “İnancımız, kadını mahkûm eden, onun haklarını ve saygınlığını ihlal eden her türlü inanış, düşünüş ve davranışla mücadele etmeyi bize emretmiştir. Bizler de İnegöllü kadınlarımızın haklarını savunmak ve saygınlığını korumak için mücadele eden kadrolarız. Bu vesileyle 8 Mart Dünya Kadınlar Gününüzü tebrik ediyorum.” dedi.


“KUTUPLAŞTIRICI ZİHNİYETTEN VE TAVIRDAN UZAK DURACAĞIZ”
31 Mart yerel seçimlerinin İnegöl için son çıkış kapısı olduğunu belirten EROĞLU, “Pek çok fabrikamız kapandı, pek çok iş alanı yok edildi. Eğer bizleri göreve layık görürseniz oluşturacağımız istihdamın önünü açacak projelerle bu sorunları yok edeceğiz. Altını çizerek belirtmek isterim ki, bizler mevcut yöneticilerin yaptığı gibi kutuplaştırıcı zihniyetten ve tavırdan uzak duracağız. Göreve seçildiğimiz zaman ilk işimiz, bize oy vermeyenleri de kucaklamak olacak. Onları kucaklamadan, onlarla kardeş olmadan, onların sorunlarını çözemeyiz. Biz farklıyız, kimseyi hakir görmeyiz. Muhaliflerin itirazlarından ders alır ve yaptığımız işi daha güzel yaparız” dedi.


“ÇILGIN PROJELERİMİZ YOK ÇÜNKÜ ÇILGIN SORUNLARIMIZ VAR”
Esnaf ve vatandaşlar tarafından gittiğimiz her yerde bana projelerimiz soruluyor. Bugün ki ziyaretlerimizde de proje soranlar oldu. Gittiğim her yerde ifade ediyorum, bu vesileyle yeniden ifade edeyim bizim vatandaşı kandıracak içi boş vaatlerimiz, çılgın projelerimiz yok. Çünkü İnegöl’ün ve İnegöllü ’nün tabiri caizse “çılgın sorunları” var. Bizim ilk hedefimiz bu kronik sorunlara hızlı, etkili ve kalıcı çözümler üretmek olacaktır” dedi.


“TEK ÇÖZÜM SAADET PARTİSİ”
İktidar Partisi’nin, İnegöl’de başarısız yönetiminin sonucunda tükendiğini, meclisteki muhalefet partilerinin ise yok hükmünde olduğunu belirten EROĞLU, Saadet Partisi’nden başka çözüm üreten söz söyleyen parti kalmadı.  Saadet Partisi’nden başka çare de çözüm de bulunmuyor. Saha çalışmalarımız esnasında vatandaşlarla kurduğumuz diyaloglar, yaptığımız istişareler bize bunu gösteriyor. Vatandaşlar tek çözüm olarak, Saadet Partisi kadrolarını ve bu kadroların sıkı sıkıya bağlı oldukları temel ilkeleri görüyorlar.” dedi.


 

Editör: Süper Kanal TV