Programına İnegöl Kamyoncular Kooperatifi’ni ziyaret ederek başlayan Eroğlu, burada yaptığı açıklamada, "Öncelikle bir hususa değinmek istiyorum. Ülkemiz şu anda birçok maddi ve manevi sorunla uğraşıyor. Bu sorunlar yetmezmiş gibi mevcut iktidar oy kaybetme korkusuyla insanları kutuplaştırıyor ve birbirine düşman ediyor. Şu anda ülkemizde yerel seçimler var ve bazı partiler ittifaklar yapıyor. İttifaklar ülkenin siyasi partileri arasında, belli fikirler çerçevesinde geçmişte olduğu gibi şimdi de yapılabilir. Nitekim iktidar partisi de bir ittifakın içerisinde ama ittifaklarına oy vermeyenlere hain damgası vurarak oy muhafaza etmeye çalışıyor. Şu anda yerelde ve genelde Saadet Partisi’ne büyük bir teveccüh var. Bu teveccüh sonucunda partimize büyük bir oy akışı var. Bunun farkına varan iktidar, Türkiye’nin her seçim bölgesinde seçime tek başına giren Saadet Partisi’ni çeşitli ittifakların içine sokmaya çalışmaktadır. Değerli vatandaşlarım biz seçimlere tek başına kendi adayımızla giriyoruz. İnegöl’de de bu görev bana verildi.  Altını çizerek söylüyorum Bizim ittifakımız milletledir" dedi.

“ENGELSİZ BİR İNEGÖL İNŞA ETMEK İÇİN MÜCADELE EDECEĞİZ”

Eroğlu, partisinin ilçe kadın kollarıyla beraber İnegöl Zihinsel Engelliler Derneği’ni ziyaret etti. Engelli bireylere ve annelerine hediye dağıtan Eroğlu, "Engelli kardeşlerimizin anneleri olarak sizler, takdire şayan insanlarsınız. Sizlerin emekleri ve hayat hikayeleri bu topluma her zaman örnek olmuştur. Böyle güzel bir dernekle organize olmuşsunuz. Bize sadece sizlerin sorunlarını dinleyip çözüm üretmek düşer. Bütün engelli kardeşlerimiz adına, bu oluşum için sizlere teşekkür ediyorum. Biz, engellilerin çektiği sıkıntıları daha iyi anlamak ve daha kolay çözüm yolları bulmak için, azmiyle ve başarılarıyla her zaman bizlere örnek olmuş, bedensel engelli abimiz Suat Savaş’ı belediye meclis üyesi adayı olarak gösterdik. Eğer bizleri göreve layık görürseniz, Suat abimiz başta olmak üzere kadrolarımızla, engelsiz bir İnegöl inşa etmek için mücadele edeceğiz" dedi.

“MEVCUT YÖNETİME TAHAMMÜL KALMADI”

Son olarak Alanyurt'ta ziyaretlerde bulunan Eroğlu, "Bizim önceliğimiz vatandaşa hizmet götürmektir. Biz hizmet aşkıyla bu yola çıktık bundan dolayı da eleştiren değil üreten olacağız. İnegöl’e her geçen gün kapanmaz yaralar açılıyor. İnegöl’ün ve İnegöllü’ nün mevcut yönetime tahammülü kalmadı. Bundan dolayı sizlerden 31 Mart günü büyük bir destek bekliyoruz” dedi.

Editör: Süper Kanal TV