Engelli Öğrenciler Yararına Kermes

 

Nene Hatun Özel Eğitim ve Uygulama Merkezi Okul Aile Birliği tarafından okuldaki engelli öğrenciler yararına kermes düzenlendi. İçerisinde yüzlerce el emeği ürünün bulunduğu kermes gerçekleştirilen törenle açıldı.

 

Nene Hatun Özel Eğitim ve Uygulama Merkezi Okul Aile Birliği tarafından hazırlanan el emeği, göz nuru ürünler, okulda eğitim alan engelli öğrenciler yararına düzenlenen kermeste satışa sunuldu. Kültür Merkezi zemin katında bulunan sergi salonunda dün açılışı yapılan kermese; Belediye Başkan Yardımcıları Alper Taban ve Gülhan Şahin, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Orhan Çelik ve çok sayıda vatandaş katılım gösterdi.

 

GELİRİ ÖĞRENCİLERE KALACAK

Törenin açılış konuşmasını yapan Nene Hatun Özel Eğitim ve Uygulama Merkezi Nuh Akkuş, “Sergiyi 3 Aralık akşamı düzenlemek istiyorduk ama okulumuza gelir getirmesi amacıyla Okul Aile Birliği desteği ile buralara kadar geldik. Buradan elde edeceğimiz gelir ile öğrencilerimize ve okulumuza bir maddi kazanç sağlamayı düşünüyoruz. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz. Hayırlı ve uğurlu olsun” dedi.

 

ENGELLİLER HAFTASI PROGRAMINA DAVET

Engelliler Haftası´nın başladığını belirten İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Orhan Çelik, “Bu Engelliler Haftasını, güzel çocuklarımızın güzel günlerini önemseyerek, koşarak, onlara manevi ve maddi destek vererek onların güzelliklerine güzellik katmak zorundayız. İnşallah bu Engelliler Haftası´nı doya doya kutlayacağız. 3 Aralık´ta saat 19.00´da Dörtçelik Meslek Lisemizin salonunda bütün özel eğitim okullarımızın bir araya gelerek hazırlamış oldukları programı da kutlayacağız, onlarla beraber eğleneceğiz. Hepinizi programa davet ediyoruz. Hayırlı ve uğurlu olsun” şeklinde konuştu.

“BİZİM İÇİN ÇOK KIYMETLİLER”

Son olarak konuşan Belediye Başkan Yardımcısı Alper Taban ise, “Kardeşlerimiz bizim için çok kıymetli olan kardeşlerimizdir, büyüklerimizdir. 3 Aralık Engelliler Günü olması hasebi ile bu program biraz öne çekilmiş oldu. Birkaç gün öncesinde gerçekleştirmiş oluyoruz. Bildiğim kadarıyla buranın bitiş günü 3 Aralık günü. Burada yapılan satışlar onların faydasına kullanılacak. Bu hazırlığı yapmış olan ilgili hocalarımıza ve değerli okul sorumlularımıza teşekkür ediyorum. Velilerine de buraya geldikleri için teşekkür ediyor, saygılar sunuyorum” ifadelerini kullandı.

 

Konuşmaların ardından kurdele kesimi ile açılan kermes gezilerek incelendi.