Emniyet Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre Bursada görevli bulunan Il Emniyet Müdür Yardımcıları Önder DÜLGER, Süleyman GÜN, Altan ÖZER ve Cahit ŞAHIN 1.Sınıf Emniyet Müdürlüğüne terfi ettirildi.

Bu bağlamda Türkiye genelinde Emniyet Amirliği Rütbesine terfi eden 105 kişi arasında ise, halen Inegöl  Bölge Trafik Istasyon Amirliği görevini yürütmekte olan Gökhan GENÇ'in de bulunduğu görüldü.

Gökhan GENÇ kimdir ? 

İnegöl’de görev yapmakta iken, 15 Temmuz 2016 tarihinde meydana gelen hain darbe kalkışmasının hemen ardından, geçici görevle İznik İlçe Emniyet Müdürü olarak atanan GENÇ, İznik’te FETÖ/PDY Silahlı terör örgütüne yönelik yapmış olduğu başarılı operasyonlarla adından uzunca süre söz ettirmişti. 
Başarılı çalışmaları ulusal basında da geniş yer bulan GENÇ, aynı zamanda kalkışma sonrası KHK’larla görevlerinden alınan Kamu Personellerine yönelik ülke genelinde başlatılan operasyonlarda bir ilk olması ve gerçekleştirmiş olduğu  operasyonların  akabinde, Adli Mercilerce art arda gelen tutuklamalar ile o dönemde gündemi belirleyen isimler arasında yerini almıştı.