Alinur Aktaş’ın Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığına seçilmesinin ardından 8 Kasım tarihinde İnegöl Belediye Meclisinde yapılan oylamada Aktaş’tan boşalan İnegöl Belediye Başkanlığı koltuğuna oturan Alper Taban, mesai saatleri sonrası ve hafta sonları tebrik ziyaretlerini kabul etmeye devam ediyor. Taban, bu ziyaretler kapsamında Pazartesi günü İnegöl Erzurumlular Derneği yöneticileri ile ilçemizde faaliyet gösteren sürücü kurslarının işletmecilerini ağırladı.

“ÜZERİMİZE DÜŞEN HER VAZİFEYE HAZIRIZ”
İlk ziyaret Erzurumlular Derneği tarafından gerçekleştirildi. Dernek Başkanı Ali Toprak ile yönetim kurulu üyelerinin katıldığı ziyarette konuşan Başkan Toprak, Alper Taban’a yeni görevinin hayırlı olması dileklerini iletti. Taban’ın sıkça ifade ettiği ortak aklın kullanılması konusuna da değinen Toprak; “Bizler de İnegöl Erzurumlular Derneği olarak üzerimize düşen her vazifeye hazır olduğumuzu ifade etmek istiyoruz” dedi.

SÜRÜCÜ KURSLARI TEMSİLCİLERİ ZİYARET ETTİ
Alper Taban’a ikinci ziyaret ise İnegöl’de faaliyet gösteren sürücü kursu işletmecileri tarafından gerçekleştirildi. Özel Eğitim ve Özel Öğretim bölümlerine sorumlu İnegöl Milli Eğitim Şube Müdürü Orhan Çelik’in de katıldığı ziyarette, sürücü kursu temsilcileri Alper Taban’a hayırlı olsun dileklerini iletti. Ziyaret sırasında Milli Eğitim Şube Müdürü Orhan Çelik bir konuşma yaptı. Kendisinin özel eğitim ve özel öğretim bölümlerinden sorumlu olduğu için ziyarette bulunduğunu ifade eden Çelik; “İlçemizdeki sürücü kursu işletmecilerimiz Belediye Başkanımızı ziyaret edeceklerini ifade ederek beni de davet ettiler. Sayın Başkanımızı ziyaret etmenin onurunu yaşadık bugün. Kendilerine başarılar diliyoruz” dedi.

“EL BİRLİĞİ İLE ÇALIŞACAĞIZ”
Ziyaretlere ilişkin bir açıklama yapan Belediye Başkanı Alper Taban da Erzurumlular Derneği ve Sürücü Kursları işletmecilerinin ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek; “Burada biz hemşerilerimizi gördükçe mutlu oluyoruz, kıvanç duyuyoruz, onur duyuyoruz. Çünkü tek başınıza koca bir sıfırsınız ama bu şehirde yaşayan tüm kesimlerle beraber bir değer ifade ediyorsunuz. Onun için öncelikle ben bu ziyaretinizden duyduğum memnuniyeti, mutluluğu ifade etmek istedim. Bizler el birliği ile çalışacağız. Buraları kişilerin, şahısların kendi başlarına çekip çevireceği alanlar değil. Ortak aklı kullanacağımızı her ortamda söylemeye çalıştık. Yine bir kez daha ifade ediyorum; biz şehrimizdeki tüm STK’larımızla, bu şehirde yaşayan her bireyle onların düşünceleri neyse, akıllarından geçen öneriler, istekler, talepler, eleştiriler ki eleştirilere de açık olduğumuzu ifade ediyorum. Görevimizin son anına kadar inşallah İnegöl’ümüzü en güzel yerlere getirmek hedefimiz. Bunun için de canla başla çalışmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.
Editör: Süper Kanal TV