meydana gelen olayda yine bir düğün cemiyetinde kan aktı. Bir hafta arayla 2'si ağır 3 müzisyen daha maganda kurşunu ile yaralandı.
İnegöl´e bağlı Küçükyenice Mahallesinde düğün cemiyetinde meydana gelen olayda, maganda kurşunu ile bir müzisyen ağır yaralandı. Yaralanan müzisyenin akrabası olaya tepki gösterdi.

Düğün cemiyetine yaralanan Talip Sevinç ile birlikte giden yeğeni Arif Emul düğünde yaşanan olayı şöyle anlattı, “Gelin indirme yapılıyordu. Düğün evine 50 metre kala silah atılmaya başladı. Hepsi kuru sıkı atıyordu. Evin önüne gelince İbrahim denilen bir çocuk tüfeği elinden kaçırdı. Amcamla yan yanaydık. Tutup amcamı kenara çekmek istedim. Biran amcam koluma düştü. Ne oldu amca dedim? ‘Talip vuruldum´ dedi. Bir baktım baş parmağı kopmuş, göğsü de kan içindeydi. Özel otomobile bindirdik. Bilalköy kavşağına kadar getirdik. Oradan ambulansa bindirdik ve buraya getirdik. Biz Roman vatandaşları olarak böyle bir şeyin yaşanmasını istemiyoruz. Geçen hafta da aynı şey başımıza geldi. Biz ekmeğimizi bu işten kazanıyoruz. Bu olaylar yeter artık. Önü arkası gelmiyor. Bir hafta arayla iki olay yaşandı. Düğünde bulunan gençlerin hepsi alkol içiyor. Hep alkolün etkisinden bu olaylar yaşanıyor” dedi.

Olayın ardından Jandarma ekipleri olay yerine giderek, müzisyenin yaralanmasına neden olan şüpheli İbrahim D.´yi gözaltına alırken, suç aletini de ele geçirdiler.

Olayla alakalı tahkikat sürüyor.
Editör: Süper Kanal TV