Antalya’nın Manavgat İlçesinde bu yıl 5’incisi düzenlenen Uluslararası Manavgat Dağ Bisikleti Maratonu 26 Mart tarihinde gerçekleştirildi. İnegöl Belediyesi adına Doğa Sporları ve Turizm Merkezi (DOSTUM) sporcusu Engin Karabacakoğlu’nun da katıldığı maratonda, sporcular 86 kilometrelik Uluslararası Manavgat Dağ Bisikleti Maratonunda ter döktü. Atatürk Kültür Merkezi önünden verilen startla başlayan yarışta, DOSTUM sporcusu Engin Karabacakoğlu başarılı bir performans sergileyerek Naras Barajı, Seleuekia Antik Kenti ve Oymapınar güzergâhlarını geçip 86 kilometrelik etabı tamamladı. Maraton sonucunda Karabacakoğlu Gran Fondo yarışlarının 35-44 yaş grubunda 3’üncü oldu.

EŞREF YİĞİT BAŞARILI SPORCUYLA BULUŞTU
DOSTUM adıyla katıldığı uluslararası maratonda derece elde eden Karabacakoğlu, bugün saat 14.00’da Yeniceköy Mahallesinde bulunan DOSTUM merkezinde Belediye Başkan Yardımcısı Eşref Yiğit ile bir araya geldi. Başkan Yiğit, maratonda elde ettiği başarıdan dolayı Engin Karabacakoğlu’nu tebrik etti.

KISA SÜREDE BAŞARILAR GELMEYE BAŞLADI
Burada DOSTUM adına katıldıkları maratonda elde edilen başarı hakkında bir açıklama da yapan Belediye Başkan Yardımcısı Eşref Yiğit, İnegöl’ün eşsiz doğasını pazarlama ve doğru kullanma anlamında öncülük eden Doğa Sporları ve Turizm Merkezi’nin uluslararası müsabakalarda farklı alanlarda başarılar da elde etmeye başladığını söyledi. Manavgat’ta yapılan 5’inci Uluslararası dağ bisikleti maratonuna DOSTUM sporcusu Engin Karabacakoğlu’nun katıldığını hatırlatan Yiğit, “DOSTUM başlangıcından bu yana İnegöl’ü heyecanlandıran bir proje. Görüldüğü üzere kısa sürede başarılı sonuçlar almaya da başladık. Manavgat’ta yapılan dağ bisikleti maratonuna DOSTUM’un sporcularından olan Engin Karabacakoğlu katılım göstererek derece elde etti. Bu sonuç bizleri oldukça mutlu etti. Kendisine başarılar diliyorum. Ayrıca DOSTUM adını bundan sonra farklı alanlarda gelecek başarılarla da duymaya devam edeceğimizi ifade etmek istiyorum” dedi.
Editör: Süper Kanal TV