Vehbi Koç İlk Öğretim Okulu Öğrencileri, Öğretmenleri ve velilerinde destekleriyle toplanan kırtasiye ve oyuncaklar Yenişehir kadın cezaevinde annelerinin yanında kalan 06 yaş grubu çocuklara  armağan edildi.
  Vehbi Koç İlk Öğretim Okulu 3/K Sınıf Öğretmeni Selma küçük, konu ile ilgili açıklamalarda bulunarak, “Kalpten kalbe yoldur okumak projesinin Haziran ayı etkinliğini Yenişehir kadın cezaevinde annelerinin yanında kalan 06 yaş grubu çocuklarla birlikte gerçekleştirdik. Oradaki kreşe boyama kitapları, oyun hamurları, boyalar, kurşun kalemler, silgiler, resim kağıtları, çok sayıda oyuncak ve etkinlik kitapları götürdük.


  Okulumuzdan 7 öğretmen arkadaşla birlikte temin ettiğimiz malzemeleri oradaki kreşe ulaştırmanın ve çocuklarımızın yüzlerindeki tebessüme sebep olmanın ve gözlerindeki ışıltıyı görmenin mutluluğunu yaşadık.


  Bu etkinliği gerçekleştirmemizde desteklerini esirgemeyen İnegöl Cumhuriyet başsavcımıza ve değerli öğretmen arkadaşlarıma sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.” ifadelerini kullandı.