Her ay Türkiye´nin çeşitli illerinden gelen muhtarlarla Cumhurbaşkanlığı külliyesinde buluşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İnegöllü muhtarlar aracılığıyla İnegöllülere selamlarını iletti.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye´nin 9 ilinden gelen mahalle ve köy muhtarları ile Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde 16. kez bir araya geldi. Aksaray, Artvin, Bursa, Elazığ, Kahramanmaraş, Kastamonu, Kayseri, Ordu ve Sakarya´dan gelen 400´e yakın köy ve mahalle muhtarı, öğle yemeğinde ağırlandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, yemek öncesindeki konuşmasında muhtarların, geldikleri şehirlerdeki vatandaşlar adına orada bulunduklarına işaret ederek, bir türküdeki ‘Şükür erenler geldi / Derdim derenler geldi / Yâri görmedi isem / Yâri görenler geldi´ sözlerine atıfta bulundu ve “Sizleri görmekle, sizlerle hasbihal etmekle, o şehirlerimizdeki vatandaşlarımızla da kucaklaştığımıza inanıyorum.” dedi.

İNEGÖLLÜ 4 MUHTAR

İnegöl´den ise 4 mahalle muhtarı da bu programa katıldı. Çeltikçi Muhtarı Rıdvan Uslu, Gülbahçe Muhtarı Mehmet Şen, Lütfiye Mahallesi Muhtarı Ahmet Ayaz ve Dipsizgöl Muhtarı Selami Şen´de Cumhurbaşkanı Erdoğan ile el sıkışarak ayaküstü sohbet ettiler.

İNEGÖL´E SELAM SÖYLEYİN

Cumhurbaşkanlığı ziyaretinden bahseden Çeltikçi Muhtarı Rıdvan Uslu, “Cumhurbaşkanımız her ay muhtarları külliyesinde ağırlıyor. Bizde İnegöl´den 4 mahalle muhtarı geçtiğimiz Salı günü Cumhurbaşkanlığı külliyesinde gerçekleştirilen programa katıldık. Çok güzel ağırlandık. Cumhurbaşkanımızla ayaküstü sohbet etme şansını yakaladık. Ayaküstü sohbetimizde Cumhurbaşkanımız bana ‘İnegöl´e selam söyle´ dedi. İnegöllüleri unutmamış. Allah ondan razı olsun” dedi.