Dernek lokalinde gerçekleştirilen programa İnegöl belediye başkanı Alper Taban, Ak parti Belediye meclis üyesi Mehmet Yurttutan, MHP ilçe teşkilat başkanı Hayati Bedir, ilçe emniyet müdürü İlhami Araali, ülkü ocakları başkanı Uğur Sabri Çağlar ve çok sayıda hemşeri katılım gösterdi.

Mevlid Programında konuşan Çorum Alaca Bolatçık Köyü Yardımlaşma derneği başkanı Adem Uysal, " Öncelikle şu anda Afrin de kahramanca mücadele eden tüm mehmetçiklerimize Rabbim muvaffakiyetler versin. Bu ülke için bu millet için bayrak için canlarını seve seve feda eden şehitlerimizi rahmetle ve minnetle anmak, askerlerimizin yanında olduğumuzu hissettirmek için hem dua ile hemde böyle bir mevlidi şerif programı yapmak istedik. Davetimize icabet eden değerli protokolümüze ve hemşerililerimize teşekkür ediyorum. Allah kahraman askerlerimiz yar ve yardımcısı olsun." dedi.
Programa katılan belediye başkanı Alper Taban, " Böylesine bir organizasyonu üstlendiğiniz sizlere teşekkür ediyorum. Zor günlerden geçtiğimiz malum ülke olarak millet olarak sınav veriyoruz. Ben bunların ne ilk nede son olacağını düşünüyorum. Gerçekten çok önemli bir coğrafya üzerinde ve müslüman toplumların bulunduğu noktada yaşıyoruz. Bizlere düşen bir ve beraber olmayı başarabilmek. İşte geçmişte baktığımız zaman Alevi-Sunni dediler Kürt-Türk dediler v.s. bizi bi şekilde ayrıştırmaya çalıştılar. Dolayısıyla bu tür programlarda birlikteliğimiz daha da pekişiyor. Rabbim birlik ve beraberliğimizi daim etsin." ifadelerini kullandı.

Program okunan Kuranı Kerim ve mevlidi şerifin ardından yapılan dua ile son buldu.
Editör: Süper Kanal TV