Açılışan İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, Ak Parti İlçe Başkanı  Mustafa Durmuş, Saadet Partisi İlçe başkanı Hasan Eroğlu'nun yanı sıra  çok sayıda davetli katıldı.

Açılış öncesi konuşan işletme sahiplerinden Önder Duran Şunları söyledi.Yaklaşık 15 yıldır İnegöl‘de medya sektöründe hizmet veriyoruz. Herkes soruyor neden çorap çorap hayatımızın vazgeçilmez ürünlerden bir  tanesi. Biz Türkiye’de böyle bir kategorinin olmadığını fark ettik  Türkiye’de insanların bir mağazada eşine çocuğuna kızına kendisine çorap  alamadığı özgürce çorap seçemediğin böyle bir alan olduğunu gördük  arkadaşlarla yola çıktık ve dokuz ay sonunda böyle bir mağazayı açmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bizleri kırmayıp açılışımıza katıldığınız için  hepinize çok teşekkür ediyorum. İş yerimizin İnegöle hayırlı olmasını diliyorum. 

İnegöl belediye başkanı Alper taban ise İnegöl‘de yeni iş yerlerinin  açılmasının kendilerini sevindirdiğini bundan dolayı mutlu olduğunu ifade  etti. Taban iki gördüğümde benim de dikkatimi çekti İnegöl‘de olmayan bir  sektörün açılışını gerçekleştiriyoruz. Önder kardeşimizi hepimiz  tanıyoruz kendisine yeni iş yerinin hayırlı olmasını diliyorum.

Konuşmaların ardından İshakpaşa cami imamı Mehmet Nuri Memiş tarafından  dua edildi. Yapılan dua sonrası Çorap Marketim açılışı yapıldı.

Editör: Süper Kanal TV