Edinilen bilgilere göre olay Cuma Mahallesi Hastane Meydanı Sokak’ta meydana geldi. Yılmaz Sağlık Kabini sahibi Türkyılmaz Aycan, Sağlık Kabini sırada motosikletle gelen şahıs içeriye girip Aycan'ın kafasına tek kurşun sıkıp geldiği motosikletle kaçtı. Ağır yaralanan Aycan kaldırıldı inegöl devlet hastanesinde tüm müdahaleye rağen hayatını kaybetti.

Olayın ardından günlerdir şahsı arayan Asayiş ekipleri güvenlik kamera görüntülerinden yola çıkararak şahsın kaçtığı noktaları belirledi. Kamera görüntülerinde Emrullah E'nin motosikleti terk edip bir araçla kaçtığını belirledi. Bunun üzerine ekipler şahsın yerini belirleyerek yakalandı. Emrullah E ve ona yardım eden bir kişi Asayiş Büro amirliğine götürüldü.

2015 yılında aralarında yaşanan bir olaydan sonra  Emrullah E Aycan'nı işyerinde silahla vurarak öldürdü. Emniyetteki işlemlerinin ardından her iki şahıs adliyeye sevk edildi.  Şahıslardan Emrullah E tutuklanarak cezaevine gönderildi. Diğer şahıs A.A ise adli kontrol şartıyla sebest bıkarıldı. Olayla ilgili soruşturma ise sürdürülüyor. 

Editör: Süper Kanal TV