Yoğun katılımın olduğu program da parti yöneticileri ve teşkilat mensupları boy gösterdi. Bayramlaşama sonrası konuşan Chp İlçe teşkilatı başkanı Necmi demir adalete vurgu yaptı.

"Manevi iklimiyle bizleri kuşatan, bütün insanlığı iyiliğe ve güzelliğe sevk eden bir Kurban Bayramı'nın daha ülkemizde ve bütün İslam aleminde huzur içerisinde geçmesini, Kurban Bayramının bizlere hatırlattığı değerlerle dolu olmasını diliyorum. 
Yaklaşan bu bayramda bir kez daha elimizdeki nimetlerin değerini, gariplerin, mazlumların halini, ahlak ölçüsü içerisinde yaşamanın kıymetini anlama fırsatı bulmamız gerekir.
Bayramlar bu değerleri yaşamanın ve yaşatmanın en önemli vesilesidir. Bayramlarda yaşanan hoşgörü, saygı, sevgi ve dostluk hisleri her türlü kötülük ve fenalığın önündeki en büyük ilaçtır. 
Geçmiş öfkeler, kin ve nefret duyguları bayramlarda silinir, insanlar kendi kardeşlerine farklı bir gözle, başka bir anlayış ile bakar. Bu da toplumsal bağları güçlendirir, milletimizi ve insanlığı birbirine yaklaştırır.
Özellikle Kurban Bayramında yoksul vatandaşlarımızın yanında olmamız ve onların bu toplumsal yoksulluğu hissetmemesi için tüm gücümüzü paylaşarak göstermeliyiz.
Bu Kurban bayramı da buruk yaşanıyor.Yüzbinlerce yurttaşımız adalet bekliyor. Bizler bu beklentiye kayıtsız kalamayız. Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır, bizler dilsiz şeytan olmayı kabul edemeyiz. 
Adalet toplumsal varlığımızın, mutluluğumuzun, huzur ve barış içerisinde yaşamamızın temelidir.
Tekrar sizlerin aracılığı ile Kurban Bayramı’nın tüm İslam alemine ve İnegöl halkına hayırlara vesile olmasını diliyorum," ifadelerini kullandı.
Editör: Süper Kanal TV