Cumhuriyet Halk Partisi İnegöl İlçe Başkanlığı, muhtarlar için iftar yemeği verdi. Botanik parkta düzenlenen organizasyona; muhtarlar, siyasi parti üyeleri ve vatandaşlarda katıldı.

MUHTARLARA ÖZEL İFTAR

Cumhuriyet Halk Partisi İnegöl İlçe Başkanlığı, muhtarlar için Botanik Park’ta iftar yemeği verdi. Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Necmi Demir yaptığı konuşmada; '' Hepimiz 24 Haziranda sandığa gideceğiz , aklımızın yittiği kadar bir siyasi partiye oy kullanacağız. Mühim olan eşini, dostunu sandığa götürmektir. Memleket bizim, memlekete sahip çıkma adına bunu size hatırlatmak istiyorum.'' diye konuştu

HERKESİN YÜZÜ GÜLSÜN

Cumhuriyet Halk Partisi Millet Vekili Adayı Erkan Dönmez ise konuşmasında; ''Ramazan ayı hoşgörü ayıdır, sevgi ayıdır. Ramazanda küslükler biter barış başlar. Bizde 24 Haziran da bir seçimle karşı karşıyayız, dolayısıyla da yapılacak olan seçimlerin barış ve huzur içerisin de herkesin yüzünün güldüğü bir 25 Haziran sabahına uyanmak ümidiyle inşallah ülkemiz için en hayırlı olan seçimi gerçekleştireceğiz.

Bu iftar yemeğinde beni yalnız bırakmadığınız için çok teşekkür ediyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.'' dedi. Programın sonunda, eski Bursa milletvekili İlhan Demiröz de muhtarlara konuşma yaptı.