Eski Belediye Başkanı Cemal Arık yaptığı paylaşımında şu ifadelere yer verdi. Sakın ola beni yabancı ülkelerin,doğu batıcı hayranı olduğumu sakın sanmayın.Adamların; Önce ÇEVRE bilinçelirine,sonra İlim Bilim Teknolojiye,eğitim  öğretimlerine tavizsiz uygulamalarına,TEMİZLİK KÜLTÜRLERİNE hayranım.Sokakta bir tek izmarit göremedim.
Belediye Başkanlarının ve Siyasilerin gelecek seçimler İçin değil,GELECEK NESİLLER İÇİN nasıl bir istikrar kent bilinci ile çalıştıklarına hayranım.Siz Ey 3 kuruş fazla para kazanalım 3-5 fazla gayrımenkul edinelim diyen;
ŞEHİR PLANCILARI,HARİTA MÜHENDİSLERİ, MİMAR VE İNŞAAT MÜHENDİSLERİ,GÖZÜ DOYMAZ BÖLGECİ  İTHAL MÜTEAHHİTLER! 
TÜM İNŞAATÇILAR RANTÇI TEFECİLER 
Allahın İNEGÖLE verdiği HER güzelliği TALAN EDİYOR,SİYASİLER ETTİRİYORSUNUZ!
Kiminizin aklına şöyle soru gelir,SEN NE yaptın?
Ben YUKARIDA YAZDIKLARIMA KARŞI GELDİM GELDİK diye;Taça çıktım Çıkarıldık.Ben ve biz bir avuç İnegöl perver ile taça çıkmadan İnegöl için MEYDANLAR,CADDE ve BULVARLAR AÇTIK.
Adnan Menderes Bulvarı,Kaymakamlık  Binası önünden Bursa Yoluna Kadar Kuzey Batıya!
Kaymakamlık önünden,Güney Doğuya Park Caddesi Anafartalar Caddesi,Ertuğrul Gazi Caddesini Açtık,Ordan rant edinenler nerdeler!
Bize Ne YAPILDI ? İnegöl Rant Siyasetçilerince?
TAÇA çıkarıldık diye davul zurna çaldılar.
Evet 25-26 yıldır  ÇEYREK ASIRDIR BİZİM AÇTIĞIMIZ MEYDANLARIN ve BULVARLARIN Yamasını ve Bakımını Dahi YapılamıyorNeden? 
Bizi Taça Çıkaranlar ve KUMPAS destekçileri de OTOPARKSIZ CADDE SOKAK Caddesinde şurda RANT PEŞİNDE!Şehir Batıya doğru geliştirip, AKIL VE MANTIK İLE HAREKET EDECEKLER,hala RANT PEŞİNDELER BASTON ile GEZEBİLİR hale gelmelerine rağmen hala bize Hile ile KUMPAS kurdurduklarına İSTEPNE görevi yapıyorlar. VERİLEN vazifelerini İFA EDİYORLAR,alkışlayın.
Belediye Başkanları,Alper TABAN ve GELECEK
Belediye Başkanları;Bu görevler geçici geçici,
İZ BIRAKIN ESER VE ESERLER BIRAKIN!


 

Editör: Süper Kanal TV