Geçtiğimiz yıl kapanan inegöl devlet hastanesi kantinleri İhale yapılana kadar inegöl belediyesi tarafından vatandaşların mağdur kalmaması için akşamları ücretsiz çay ve su dağıtımı yapacak. 

Bugün itibariyle başlayan söz konusu hizmet için yerinde incelemerde bulunan Belediye başkanı Alper Taban, " Bugün İnegöl devlet hastanemizin kantininde ücretsiz olarak ikram edilecek çay ve su hizmeti için kamoyunu bilgilendirmek istedik. Öncelikle bu fırsatı bize veren değerli başhekimimize teşekkür ediyorum. Sonuçta vatandaşlarımızdan gelen önerileri eleştirleri dikkate alıyoruz önem veriyoruz. Tabi burada devam eden bir süreç var ama İnegöl belediyesi olarak hareket kabiliyetimiz daha iyi olduğu için vatandaşlarımızın daha çok mağdur olmamaları için böyle bir hizmeti hayat geçirdik." ifadelerini kullandı.

İnegöl devlet hastanesi baş hekimi hayrettin göçmen ise, " Öncelikle belediye başkanımıza böylesine güzel bir hizmet için teşekkür ediyoruz hem hastalarımız hem de personelimiz adına teşekkür ediyoruz. Yeni kantin ihalesi ile alakalı tüm şartlarımızı yerine getirdik Bursa il sağlık müdürlüğümüze evraklarımızı gönderdik. Aldığımız bilgiye göre 1.5 ay içerisinde buraya teslim haline getirilecek." dedi.

Konuşmaların ardından vatandaşlar ile birlikte kantin bahçesinde çay içildi. 
Editör: Süper Kanal TV