Ankara´dan otostop çekerek İnegöl´e gelen genç, 2. OSB´de inşaat halindeki fabrikanın çatısına çıkarak intihar girişiminde bulundu. Jandarma ekiplerinin ikna etmesi sonucunda çatıdan inen gencin, intihar nedeni iç burktu. Fakat bu gencin daha önce de aynı nedenden dolayı Aydın, Ankara ve bazı illerde çatıya çıkıp intihar girişiminde bulunduğu ortaya çıktı.
Ankara´da epilepsi ve astım hastası 22 yaşındaki Kenan Gül, vücudunda tümör olan 12 yaşındaki kız kardeşi Ela´nın sağlık giderlerini karşılamayınca İnegöl´e gelerek iddiaya göre yakın akrabalarından destek istedi.

Akrabalarından red cevabını aldığı iddia edilen genç intihar kararı aldı. Genç, fabrikalaşma sürecinde olan İnegöl Mobilya İhtisas Organize Sanayi Bölgesindeki bir fabrika inşaatının çatısına çıktı.

KENDİNE ZARAR VERDİ

Çatıya çıkan genç bağırarak çatıdan atlayacağını ifade etti. Gencin sesini duyan fabrika yetkilileri durumu İnegöl Jandarma ekiplerine ve 112´ye haber verdi. Ekipler durumu İnegöl İtfaiyesine de bildirdi. İnegöl İtfaiye Ekipleri olay yerine merdivenli araçla gelerek güvenlik önlemi aldılar.

KENDİNE ZARAR VERDİ

Çatıya çıkan genç o sırada iddiaya göre kesici aletle kendine zarar vermeye başladı.

İKNA EDİLDİ

İnegöl Jandarma ekipleri, çatıya çıkan gencin inmesi için ikna etmeye çalıştılar. Yaklaşık iki saatlik uğraş sonucunda genç çatıdan indi.

Çatıdan kendi isteği ile inen genç yetkililerden yardım istedi.

DARALDIM ÇATIYA ÇIKTIM

Ankara Altındağ´da tek gözlü odada iki aylık bebeği, eşi ve hasta kardeşi ile beraber yaşam mücadelesi verdiğini ifade eden Kenan Gül,  “Ben kardeşimle mi uğraşayım, çocuğumun beziyle mi maması ile mi uğraşayım. Ankara´dan İnegöl´e otostopla geldim. İnegöl´de tanıdıklarım vardı. Onların yanına geldim ama bulamadım. İyice bunaldım. Bende çatıya çıktım, intihar etmek istedim. Ankara´da kardeşim hastanede tedavi görüyor. Onun ilaçlarının masrafını ödeyemiyorum. Her ay 350 avro gerekiyor. Ne yapacağımı bilmiyorum. Daraldığım için çatıya çıktım. Destek bekliyorum” dedi.

Muhtaç olan genç jandarma ekiplerince karakola götürüldü.
Editör: Süper Kanal TV