Alınan bilgilere göre inegöl Emniyet Müdürülüğüne Kuran kursu bahçesine bırakılmış iki adet motosiklet ihbar  geldi. Bunun üzerine harekete geçen polis ekipleri olay yerine geldiler. Söz konusu adrese gelen ekipler yaptıkları incelmede park halinde olan motosiklerden birinin üzerine olan plakadan sahibine ulaştılar. Şahısla yapılan görüşmede motosikletinin çalındığı bilgisine ulaşıldı. Diğer motosikletide inceleyen polisler şahşe numaralarının kazandığı görünce olay yerine inceleme ekiplerini çağırdılar. Gelen olay yeri inceleme ekipleri çalıntı olan her iki motosiklet üzerinde parmak izi çalışmaları yaptı. Motosikletler daha sonra çekici yardımıyla emniyetin parkına götürüldü.

POLİS İNCELEME YAPARKEN ŞAHISLAR İÇERDE ALEM YAPTILAR

Emniyet ekipleri olay yerinde incelemelerini yaparken, kuran kursu bahçesinde bulunan ve depo olarak kullanılan yerde biri bayan 3 kişi içeride içki alemi yaptılar. Şahıslar polisleri görünce kaçmaya çalıştı. Durumu fark eden polis ekibi üç şahıstan bayanı yakalamayı başardı. Ancak diğer iki erkek ise kaçtı.

DEPOYA GİREN POLİSLER ŞOK OLDU

Olay ardından depoya bakan polisler şok oldu. İçerde çok sayıda içki şişesi, bilgisayar olmak üzere çok sayıda çalındığı tahmin edilen malzemeler karşılaştı. Bunun üzerine olay yerine tekrar inceleme ekipleri gelerek içerde çalışma yaptı. Gözaltına alınan ve 15 yaşındaki kız çocuğu çocuk büro amirliğine teslim edildi. Depodaki malzemeler ise karakola götürüldü. emniyet ekipler şimdi kaçan iki şahsın yakalanamsı için çalışmalarını sürdürüyor. 
Editör: Süper Kanal TV