İnegöl hizmet sektörünün yeni isimlerinden By SALİH Pastanesi, düzenlenen açılış tören ile hizmete girdi.
saat 14.30’da gerçekleştirilen açılış törenine AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, Belediye Başkan Yardımcısı Alper Taban, siyasi parti temsilcileri, oda ve dernek başkanları, STK temsilciler ile çok sayıda vatandaş katılım gösterdi.

ÇEYREK ASIRLIK TECRÜBENİN ÜRÜNÜ
Tören esnasında bir konuşma yapan By SALİH Pastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Salih Gürler, “By SALİH Pastanesi, işinden ayrılmış bir gencin; ülkesinin güçlü yapısı ve KOSGEB gibi avantajından aldığı ilham ve Cumhurbaşkanımızın büyük azminden aldığı güçle hayat buldu. By SALİH Pastanesi; çeyrek asırdan fazla bir tecrübenin ürünü olarak ortaya çıktı. Değerli konuklar; biz Tevfik Şahin ve Salih Gürler olarak bu yola 2 kişi çıktık. Pastanemizin tabelada yazan ismi, benim adım değil, 29 senelik tecrübenin adıdır. By SALİH Pastanesi; aynı zamanda üretimin, lezzetin, güler yüzün, hizmetin ve kalitenin adresidir. Her köşe başında açılan Fast-Food ve Cafe-Bistro çılgınlığına rağmen ki; -onlara da hayırlı ve helal kazançlar diliyorum- Biz ‘AI-Sat’ değil ‘Üret-Sat’ mantığıyla yola çıktık. Yani üreten bir pastaneyiz. Ülkesine ve ilçesine katma değer katan; bünyesinde sadece pasta-tatlı üreten değil, aynı zamanda şimdilik 35 civarı personele de istihdam sağlayan bir pastaneyiz. Modem, nezih ve yenilikçi yapısıyla; sabah 06.00'dan gece 24.30'a kadar hizmet vereceğiz. Pastanemizde; kahvaltıdan yemeğe, pastadan tatlıya, pizzadan iskendere, börekten kurabiyeye, kahveden çaya kadar; geniş ürün çeşitlerini bulabilir ve iştahla tadına bakabilirsiniz. Her türlü açılış ve organizasyonlarınızda, misafir ağırlamalarınıza, doğum günü ve partilerinizde By SALİH Pastanesi size hizmet vermekten gurur duyar. Bize Alo deyin kapınıza tatlı ve enfes lezzetleri serelim. Şehrimizde; Yeni Nesil Pastanenin adı, By SALİH Pastanesi'dir. İnegöl'ümüzün hem iş hayatına hem de pastane sektörüne yeni bir tat ve yeni bir soluk getirecektir. Sizlere daha iyi ve daha kaliteli hizmet verebilmek için İnanın çok çalıştık çok çabaladık. Ve bu güzel mekanı ortaya çıkardık. Bu müessesenin oluşmasında emeği geçen, katkı koyan tüm tedarikçilerimize, yolda çevirip sen ne zaman pastane açacaksın, sen yola çık biz arkandayız diyen dost ve akrabalarıma, Bismillah dedikten sonra dualarını esirgemeyen büyüklerime, rüştünü kanıtlamamış yeni bir pastane olmasına rağmen, benimle yola çıkan tüm cefakâr ve fedakâr ekip arkadaşlarıma ve katılımınızdan dolayı siz değerli dostlarıma gönülden teşekkür ediyor, hepinizden Allah razı olsun diyorum. Kentimizdeki tüm genç yaşlı, kadın erkek herkesi By SALİH pastanesine davet ediyor, hepinize saygılar sunuyorum” dedi.

İŞLETMECİLİK BÖYLE YAPILIYOR
Belediye Başkan Yardımcısı Alper Taban ise, “Yeni nesil pastane diye adlandırılan bir işletmenin açılışındayız. İnegöl’ümüz gerçekten her geçen gün büyüyor, gelişiyor. Ekonomisi daha da güçlenerek artıyor. Salih Gürler daha önceden bildiğimiz gibi bu işleri icra ediyordu. Bugün de yine kendi sektöründe farklı bir oluşumla yeniden yol almak üzere yola çıktılar. Tabi bu yolda Allah kendilerini başarılı eylesin. Biz de kendilerini inşallah her fırsatta destekleyeceğiz. Ben kendilerini ilk fırsatta açılış öncesi ziyaret ettim. Başarılı bir çalışma olduğunu zikrettim. Gerçekten çok özel bir çalışma olduğunu içeri girince hissediyorsunuz. İşletmecilik böyle yapılıyor. Dolayısıyla iki sandalye, bir masa atalım, içeride 3-5 personel olsun. Bu mantık artık bitti. Dolayısıyla yeni nesil pastaneciliği içeride inşallah göreceksiniz. Bizlerde yerel idarenin başındaki yöneticiler olarak şehrimizde işletmecilik, esnaflık, sanayicilik yapan müteşebbisin, girişimcinin önünü açmaya, onların ihtiyaçlarını gidermeye çalışıyoruz. Milletvekilimiz hükümetimizin hizmetlerini bizlere ulaştırmaya çalışıyor. Dolayısıyla ortak paydada buluşarak hızla ilerliyoruz. İşletmenin öncelikle yatırımcılara, beraberinde şehrimize hayırlı olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

DEVLET DESTEKLERİ DEVAM EDİYOR
Son olarak konuşan AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, “Her yeni müessese her yeni doğan gün gibi yeni bir heyecan oluşturuyor. İnegöl’de özellikle arkadaşlarım, çevrem, dostlarım, tanıdıklarım bir işyeri ile ilgili beni davet ettiklerinde heyecanlanıyorum. Salih 15 gün önce beni aradığında Pazartesi günü müsait olacağımı, ondan sonra uzun yurtdışı ziyaretlerim olacağını ifade ettim. Bugünü beraber kararlaştırdık. Sizin gibi güzel insanları da burada onun yanında görmek, bir hemşeri dayanışmasını, İnegöllülük dayanışmasını görmek beni memnun etti. Yıllardır emek verdiği ve bu işi öğrenmek için çaba sarf ettiğini biliyorum. Çünkü bana ve benim aileme çok hizmeti var, müteşekkiriz. İnşallah bundan sonra kendi firmasında hemşerilerimize daha güzel hizmet edecek. Daha kaliteli ürünlerle çıtayı daha üst noktalara taşıyacak. Biz ondan umutluyuz. Bu umudur büyük Türkiye Cumhuriyeti de gördü ve ona KOSGEB’den destek verdi. Salih’in içindeki cevheri hiç unutmayalım. Bizim milletimiz, devletimiz aziz ve büyük. Hamdolsun büyük Türkiye Cumhuriyeti devleti bu enerjiyi gördü ve destekledi. Müessese sahiplerini tebrik ediyor, hayırlı işler diliyorum” ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından kurdele kesimi ile işletmenin açılışı gerçekleştirildi.


Editör: Süper Kanal TV