Özdilek Holding Yönetim Kurulu Başkanı, yılın başarılı işadamı ödüllü Hüseyin Özdilek, bu akşam saat 19.30´da Organize Sanayi Bölgesi konferans salonunda düzenlenecek etkinlikte İnegöllü iş adamları ile tecrübelerini paylaşacak.

Geçen yıl göreve geldiklerinde açıkladıkları çalışmalardan biri olan ve iş, siyaset, kültür ve spor dünyasının önde gelen ve dallarında önemli işlere imza atmış isimleri İnegöl´e getireceklerini söylediklerini ifade eden İGİAD Başkanı Hakan Özdemir, “Göreve geldiğimiz dönemlerde seçimler yeni bitmiş, yine akabinde siyasi ve bazı ekonomik dalgalanmalar ve yine bildiğiniz gibi yaz ortalarında bir darbe girişimi yaşadık. Bu nedenle bu noktadaki çalışmalarımız biraz geç kaldı. Fakat söz verdiğimiz gibi bu konuda çalışmalarımız tüm hızıyla sürecek” dedi.

İŞ ADAMLARINA DAVET

Özdemir, geçtiğimiz günlerde yazar Aşkım Kapışmak ile bu tür programlara başladıklarını ifade ederek, “Şimdi Çarşamba günü iş dünyasında yaptığı çalışmalar ve ülke ekonomisine sağladığı katkılarla başta Bursa olmak üzere ülkemizin önemli iş adamlarından Hüseyin Özdilek konuğumuz olacak. İş dünyasındaki son gelişmeler ve yine kendisinden sektördeki birikim ve tecrübelerinden yararlanacağız. Programa İnegöl´lü işadamları davetlidir” dedi.

Başkan Özdemir, İGİAD olarak bu tür etkinlikleri sürdüreceklerini ifade ederek, “Önümüzdeki günlerde yine sürpriz ve önemli isimleri iş dünyası ile buluşturmaya devam edeceğiz. Kültürel ve sanatsal anlamda da konuşmacılarımız olacak. İGİAD olarak tek amacımız, İnegöl´de yer alan işadamlarına yol gösterici, bilinçlendirici ve kendi dalında tecrübeli isimlerle buluşturup, geçmişteki tecrübelerini geleceğe yatırım anlamında doğru kararlar almalarını sağlamaktır” diye konuştu.