Bursa'nın yeni valisi Yakup Canbolat,  7 kasım tarihinde yeni görevine başladı. Vali Canbolat Bursa'nın ilçelerinin arasında ilk ziyaretti inegöl'e yaptı. Önce inegöl kaymakamı Şükrü Görücüyü makamında ziyaret eden yeni vali inegöl  hakkında bilgiler aldı. Kaymakamlıktan ayrınkan Bursa Valisi Yakup Canbolat daha sonra kaymakam şükrü görücü, emniyet müdürü Ramiz Erçetin jandarma komutanı Binbaşı Ferruh Maden'le birlike inegöl Belediyesine geçti. Belediyenin önüne  Başkan Alper Taban ve başkan yardımcıları ile daire müdürleri tarafından karşılan Canbolat daha sonra başkan Taban'ın  makamına geçti.

İLK ZİYARETİM İNEGÖL'E
Ziyaret sırasında kısa bir konuşma yapan Vali Yakup Canbolat, Kaymakam beyle çok önceden bir hukukumuz var.  Başkanımızda bizleri ziyarette gelmişti. İnegöl'ü ziyaret edelim iadeyi ziyaret bulunalım ve ilçeleri tanıyalım
maksadıyla bugün inegöl'e geldik diye konuştu.

ŞEHİT AİLELERİNİ ZİYARET ETTİ
  Belediye ziyaretin ardından Vali Yakup Canbolat, 2016 yılında Hakkari Çukurca şehit olan Şehit Uzman Çavuş Mete'nin  mesudiye mahallesindeki ailesi ve 2018 yılında Afrin bölgesinde Zeytin dalı harekatında şehit olan Tank Uzman Onbaşı  Halil İbrahim Aygül'ün ailesini ziyaret etti.

Editör: Süper Kanal TV