Teknik servis hizmetleri alanında sıkı bir çalışma yapmak için yola koyulan teknicservis.com sitesi, ülkemizde satış ve pazarlama yapan bütün markaların en seçkin servis ekiplerini sizler için bir araya topluyor. Kaliteli ve sağlam onarım yapan ekiplere ulaşmak için tek yapmanız gereken sitemize giriş yapmaktır. Belli bir kalite standartına uygun şekilde belirlenen bu kadroların tek amacı arızalı cihazı kısa sürede onarmaktır. Yılların verdiği bilgi birikimi ve deneyim ile harika işler çıkaran Teknik Servis Ekiplerine arıza veren cihazları gönül rahatlığı ile teslim edebilirsiniz. Bu alanda ülkemizin en gözde markası olarak bilinen Arçelik grubu üretimini yaptığı ergonomik ürünler ile günlük hayatı oldukça konforlu hale getiriyor. Arçelik Beyaz Eşya ve elektronik ev cihazlarında oluşan arızalar için size bir telefon kadar yakındır.

Teknicservis.com sitesinin hizmetleri sadece ekipleri sizinle buluşturmakla sınırlı değildir. Sektörün nabzını tutan çalışmalarımız ile sizi sürekli güncel ve bilgili tutmak istiyoruz. Beyaz Eşya üreticileri hakkında en son gelişmelere ve piyasaya yeni sürülen Beyaz Eşya modellerine dair herşeyi sitemizde bulabilirsiniz. Bunun yanı sıra evde karşınıza çıkan ürün arızaları için arıza çözümleri kategorisine giriş yaparak arıza nedenleri ve pratik çözümler bulacaksınız. Evinize yada iş yerinize almak istediğiniz elektronik ürünün teknik bilgileri ve kullanım özellikleri de sitemizde mevcuttur. Kaliteli ve güvenilir onarım hizmeti veren Arçelik Teknik Servisleri her ihtiyaç anında hizmete hazırdır.

Kullanışlı ve teknolojik bakımdan gelişmiş ürünler ile kullanıcı beklentilerini sonuna kadar karşılayan Beko şirketi, ülke içinde gösterdiği satış başarısını yurt dışında da gösteriyor. Sürekli yeni atılımlar içinde olan ve kendi kalite çizgisini yukarılara taşıyan Beko markası, müşterilerine daha kaliteli hizmet sunmak için teknik servis ekiplerini de güncel tutmaya gayret gösteriyor. Beklenmedik bir anda Beko Beyaz Eşya ve elektronik ev ürünlerinde orataya çıkan teknik arızalar için kaliteli ve güvenilir hizmet veren ile görüşerek garantili onarım hizmeti alabilirsiniz.