Edinilen bilgilere göre Bursa İstikametinden inegöl istikametine doğru seyi halinde olan Ebru Şirin yönetimindeki 16 LF 729 plakalı otoobil iddiaya göre merpa pazarı önüne geldiği sırada aracın lastiği patladı. Kontrolden çıkan otomobil orta refüjdeki koruma tellerini kırarak karşı şeritte gelen Ramazan Çıbuk yönetimindeki 61 YS 256 plakalı kamyonetle çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle kamyonet metrelerce sürüklenerek yan durabildi. 

CAN PAZARI YAŞANDI

Kaza sonrası can pazarı yaşanırken, otomobilde bulunan sürücü  Ebru şirin, Elif Şirin kamyonette bulunan sürücü Ramazan Çıbuk ile Halil Özal araçlar içerisinde sıkıştılar. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri vatandaşların yardımıyla sıkışan dört yaralı kurtarılarak olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından 3 inegöl devlet hastanesi acil servisine bir diğer yaralı ise özel hastanede tedavi altına alındı.

OTOMOBİL HURDAYA DÖNDÜ

Meydana gelen trafik kazasında otomobil hurdaya dönerken kamyonette ise maddi hasar meydana geldi. Her iki araç olay yerine gelen çekici yardımıyla kaza yerinden kaldırıldı. Kaza neticesinde durma noktasına gelen trafik ise ekipleri tarafından kontrollü bir şekilde verildi. Temizlik çalışmalarının ardından yol tekrar trafiğe açıldı. 
Editör: Süper Kanal TV