Alınan bilgiye göre 3 ayrı kaza aynı anda Bursa Ankara kara yolu üzeri Hikmet Şahin köprülü kavşağı ilerisinde meydana geldi. İlk kaza terminal istikametinde meydana geldi. Cem karaca yönetimivdeki 17 NE 482 plakalı tıra yandan çarpan Salih Akın yönetimindeki 16 BLK 25 plakalı araç kontrolden çıkarak orta refüjdeki elektrik direğine çarparak durabildi. Yaşanan kaza sonucu araç içersinde bulunan Tuncay Özden, Ayhan Demir ve sürücü yaralandı.

İkinci kaza ise Bursa istikamtinde meydana geldi. Bir önceki kaza da yola devrilen elektrik direği yüzünden yavaşlamak isteyen 32 KB 186 plakalı otomobile arkadan gelen 06 KKG 84 plakalı araç çarptı. meydana gelen kaza sonucu araçlarda hafifi çaplı maddi hasar oluşurken neyseki yaralanan olmadı.

Son kaza ise yine Bursa istikametinde meydana geldi. Bir önceki kazayı son anda farkedip yavaşlamak isteyen Hasan Biçer Yönetimindeki özel otomobil kontrolünü kaybederek yol kenarındaki bariyerlere çarparak yola savruldu. Yaşanan kaza da araç içersinde bulunan eşi Nebahat biçer yaralandı.

Meydana gelen kazalarda yaralılar Devlet hastanesine ve yakınlardaki Özel hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Kazalarla alakalı soruşturma ise sürüyor. 
Editör: Süper Kanal TV