Kar yağışı inegöl genelinde olduğu gibi Mezitler bölgesinde yoğun bir şekilde yağmasıyla yola çıkan  sürücüler zor yaşadı. Özellik büyük araçların rampalı olan yollarda kayması sonucu Mezitler bölgesi Güney kestane rampası ile Muratbey yolu saatlerce trafiğe kapandı. Yolun trafiğe kapanması nedeniyle uzun araç kuyruğu oluştu. Bölge trafik polisleri ve kara yolları ekipleri kar yağışıyla birlikte yoğun bir mesai harcadılar.

Karayolları ekipleri yolların açık kalması için kar küreme ve tuzlama araçlarıyla çalışma yaptılar. Trafik ekipleri ise Tırların geçişlerine izin vermeyerek yol kenarında bulunan petrol istasyonlarında yönlendirler. Saatlerce yolların kapanmasını nedeniyle bekleyen sürücüler ise karayolları ekiplerinin yeterince çalışmadığı illeri sürerek tepki gösterdiler.

Karayolları ekipleri ise hazır bekletilen 800 Ton kum ve 2 bin ton tuzu buzlama olan bölgelere sermeye başladılar. Öte yandan yoğun kar yağışı nedeniyle şehir merkezinde okullara ara verilmezken, aşımalı sistemle gelen öğrenciler için  okullar 1 gün süreyle tatil edildi. 

Editör: Süper Kanal TV