Ramazan ayının gelemesiyle birlikte inegöl'de dilenci olaylarında artışlar göze çarpıyor. Bir şebeke gibi çalışan dilenciler vatandaşlar canından bezdiyor. İnegöl'de caddeler ışıklarda duran araçlardan dilen çocuklar, sokaklarda kuçaklarında çocuklarıyla dilelenler. Şimdi ekranıza getireceğimiz görüntülerde dilencilerin nasıl şebeke gibi çalıştığını ortaya koyacağız.
Burası suyolu cami vatandaşlar yatsı namazını ardından teravih namazlarını kıldıktan sonra camiinden dışarıya çıkıyor.  Bu sırada cemaat camii için yardım toplarken, camii avlusunda bulunan bir bayan ise kucağında çocuğuyla yardım talep ediyor. Bunu fark eden bazı vatandaşalar bayanı uzaklaştırma çalışıyor ancak bir iki adım geri giden bayan dilenmeye devam ediyor.
Bu sırada kameranın kayıtta olduğunu fark etmeyen bayan yanında çocuğuyla birlikte, kocasının askerde olduğunu bahane ederek ihtiyaç sahibi olduğunu illeri sürüyor. Cami dışında kendinisi bekleyen bir aracın olduğunu söylemesi üzerine dilenci bayan kendinisi tanımadığını illeri sürüyor.  Zabıtanın kendilerine artık birşey yapamadığı belirten dilenci kadın polis'in gelmesininde hiç birşey değiştirmeyeceği belirtti.

O anlar saniye saniye cep telefonuyla çekilirken bir an panikleyen bayan hızlı cami avlusundan ayrıldı. Park halindeki araçta bayanın ayrılmasıyla ara sokağa direrek dilenci bayanı alıp olay yerinden uzaklaştı.  
Editör: Süper Kanal TV