Genç MÜSİAD İnegöl Şubesi tarafından organize edilen “Bu Yaz Camideyim” Projesi İnegöl Merkezde Fatih Camii ve Yeniceköy Mahallesinde Yenice Merkez Kız ve Erkek olmak üzere her iki camide toplam 360 Öğrencinin katılımı ile gerçekleşen proje dün son buldu. Proje kapsamında her iki camide oluşturulan 8 ayrı gurup da dereceye girenler arasından 1.’ye tablet, 2.’ye scuttur ve 3.’yede sırt çantası olarak hediyeleri takdim edildi.
Genç MÜSİAD İnegöl Şube Başkanı Mustafa Coşkun, Bu projenin asıl amacı Allah’ın rızasını kazanmak ve çocuklarımızın Kur’an ahlakıyla ahlaklanmalarına vesile olmak. Kur’an taliplisi genç kardeşlerime ve çocuklarının dini bilgilerinin gelişmesi için bu sıcak günlerde yazlıklara gitmek yerine çocuklarını camiye gönderen ailelerimize teşekkür ediyor, Kur’an ile beraberliklerinin bir ömür devam etmesini diliyorum” dedi.
Konuşmanın ardından, Kur’an’a geçen ve proje kapsamında başarılı olan 360 çocuğa Kuran-ı Kerim, Tablet, scooter, oyuncak ve okul çantası gibi çeşitli hediyeler edildi.
Editör: Süper Kanal TV