MÜSİAD Gençlik Kurulu İnegöl Şubesi tarafından organize edilen Kız ve Erkek olmak üzere Çeltikçi Köyü ve Hocaköy Camii’nde toplam 120 öğrencinin katılımı ile gerçekleşen “Bu Yaz Camideyim” Projesi son buldu. Proje kapsamında kursun sona ermesi ile birlikte kursa devam eden tüm kursiyerlere hediyeleri MÜSİAD İnegöl Başkanı Mehmet Döngel, Başkan Yardımcısı Ömer Erol, Genç MÜSİAD İnegöl Başkanı Fatih Arıcı ve Yönetim Kurulu üyelerinin katılımı ile takdim edildi.

MÜSİAD İnegöl Başkanı Mehmet Döngel kursiyer çocuklara yaptığı konuşmada; “Çocuklar bizim geleceğimizdir, çocuklar yarınımızın iş adamı, politikacısı, yöneticisidir. MÜSİAD olarak sağlıklı bireylerin yetişmesi noktasında da MÜSİAD olarak kendimiz sorumlu hissediyoruz. Bu Yaz Camideyim projesi de bu hassasiyetimizin bir parçasıdır. Projenin başlangıç dan kapanışına kadar değerli katkıları olan Fatih Arıcı Başkanlığındaki Genç MÜSİAD’ımıza teşekkürlerimi sunarım” diye konuştu.

Gençlik Kurulu İnegöl Şube Başkanı Fatih Arıcı ise; “Bu projenin asıl amacı Allah’ın rızasını kazanmak ve çocuklarımızın Kur’an ahlakıyla ahlaklanmalarına vesile olmak. Kur’an taliplisi genç kardeşlerime ve çocuklarının dini bilgilerinin gelişmesi için bu sıcak günlerde yazlıklara gitmek yerine çocuklarını camiye gönderen ailelerimize teşekkür ediyor, Kur’an ile beraberliklerinin bir ömür devam etmesini diliyorum” ifadelerini kullandı.

Konuşmanın ardından, Kur’an’a geçen ve proje kapsamında başarılı olan 120 çocuğa çeşitli hediyeler takdim edildi.