Organize sanayi bölgesinde bulunan bir fabrikada meydana gelen olayda depo bölümünde boya yapan işçiler tinerden zehirlendiler. Durumu ağır olan işçilerden biri yoğun bakım ünitesine kaldırılırken diğer işçi ise acil serviste tedavi altına alındı
Edinilen bilgilere göre olay inegöl organize sanayi 1. caddede bulunan bir fabrikada meydana geldi.İddiaya göre fabrikanın deposunda boyama işlemleri yapan 47 yaşındaki Fesih Tunk ile 52 yaşındaki yusuf bakar boyama işlemine başladılar. Bu sırada kapalı olan alanda boyaların içine döktükleri tiner kokusunu fark edemeyen işçiler çalışmalarını sürdürdü.

Bir süre sonra işçilerden Fesih Tunk depo içerisinde baygınlık geçirerek yere yığılırken yusuf bakar ise kendisini dışarıya atmayı başardı. Fabrikada bulunan diğer işçilere haber vermeyi başardı. durumu gören diğer çalışanlar tarafından Fesih Tunk dışarıya çıkarıldı. Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından her iki işçi ambulansla inegöl devlet hastanesi acil servisine kaldırıldı. Durumu ağır olan fesih Tunk yapılan ilk müdahalenin ardından inegöl devlet hastanesi yoğun bakım ünitesine kaldırıldı. diğer işçi ise acil serviste yapılan müdahalenin ardından müşade altına alındı.

Olayla ilgili soruşturma sürdürüyor
Editör: Süper Kanal TV