İnegölspor Basın Sözcüsü Burak Şimşek, Ziraat Türkiye Kupası G Grubu ilk hafta  maçında 3-0 kazanılan Etimesgut Belediyespor maçı ile hafta sonu İnegöl İlçe Stadı'nda oynanacak Eyüpspor maçına ilişkin açıklamalarda bulundu. 
Şimşek, şöyle konuştu:"Öncelikle dünkü maçı değerlendirecek olur isek 3. Ligin, grubunda lider, favori takımlarından Etimesgut ile Ziraat Türkiye kupasının grup maçlarının ilk karşılaşmasında karşı karşıya geldik.  3 gollü farklı bir galibiyet alarak ilk maçla gruplara hızlı başladık. Bu tarz maçlar TV’den yayınlandığı için ve ülke genelinde takip edildiği için ilçemiz ve takımımız adına olumlu maçlardır ki birde galibiyet alınınca hanemize 3 puandan çok daha fazla şeyler yazıldığının farkındayız. Kupanın ikinci maçı ise Kayserispor ile haftaya muhtemelen Çarşamba günü Kayseri’de oynanacaktır. Gelelim lige ve lig maçlarımıza, malum üst üste kötü sonuçlar alıyoruz İnegöl bizim istediğimiz ve hakkettiğimiz yerde değil. Gerek teknik kadromuz gerekse de futbolcularımız, yaptıkları çalışmalar ve antrenmanlarla maçlara en iyi şekilde hazırlanıyorlar. Bazı maçlarda iyi mücadele etmemize rağmen hesapta olmayan puan kayıpları yaşadık. Bu duruma son vermemiz gerektiğinin farkındayız. Yaşanan puan kayıplarının ardından hedeflerimizden uzaklaştık. Konum olarak bulunduğumuz puan sıralamasından kurtulacağız. Bugünden itibaren İnegölspor camiasının daha da kenetlenmesinin zamanıdır"dedi.

YALANCI ÇOBANLAR

Şimşek"İhtiyacımız olan son şey takımımız ve camiamız hakkında olumsuz konuşan yalancı çobanlardır ki en çok zararı şu an onlar vermektedir. Birlik ve bütünlüğümüzü bozacak hareket ve davranışlardan kaçınmak her İnegölspor sevenin boynunun borcudur. Başarısız olduk diye kaçmayacağız. Hem yönetim, hem teknik ekip hem de futbolcularımızla birlikte bu zorlu sürece hazırız. Bu yolda en büyük silahlarımızdan biri olan vefalı taraftarımıza büyük görev düşüyor. Hep birlikte mücadele edilmesi gerekmektedir. Eşdeğer takımlara baktığımızda takımını deplasmanda dahi bu denli destekleyen hafta içi hafta sonu dinlemeden takımının yanında olan taraftar bulmak çok zordur. Taraftarımız bizim en büyük destekçimizdir. Tabii ki tüm takımların iyi ve kötü gidişleri olacaktır. Ama taraftarımız merak etmesin, bu takım en kısa sürede arzulu istekli kimliğine kavuşacak ve yoluna kaldığı yerden devam edecektir. Bu Pazar günü saat 13.30’da İnegöl İlçe Stadyumuna bütün ilçemizi bekliyoruz. Eyüp ile oynayacağımız maçı desteğinizle galip gelerek 1. Devreyi galibiyet ile kapatmak istiyoruz. Cezalımız yok, sadece Mustafa Vargel Tepecik maçında sağ diz iç yan bağ kopukluğu nedeniyle tahmini sahalardan 2 ay kadar uzak kalacaktır. Ayrıca takımımız kupa maçları bitiminde 3 günlük bir izinden sonra 1 hafta Antalya da kamp yapacaktır. Detayları Kayserispor maçından sonra paylaşacağız. Bu süreç içerisinde devre arasında yapılacak transferle ile ilgili hocanın raporu ve transfer komitesi Eşref Güç, Eşref Yiğit, Hamit Haraslı, Mehmet Döngel, Semih Gülerer, Deniz Erdem, Bayram Yardımcı ve Hüseyin Babacan'dır. Kararları önemli olacaktır ve gelişmeler siz değerli basın mensupları ile paylaşılacaktır."
Editör: Süper Kanal TV