İnegöl Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı tarafından başlatılan; "Bir Mont Bir Bot" yardım kampanyası devam ediyor. İnegöl Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı tarafından toplanan yardımlar, Pilot Bölge olarak tabir edilen Gündüzlü Mahallesi'ne teslim edildi. Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan İnegöl Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı Yücel Erim, yardım kampanyasının kış ayı boyunca devam edeceğini ifade etti.
İnegöl Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı tarafından başlatılan; "Bir mont bir bot" yardım kampanyası toplanan yardımlar, Gündüzlü Mahallesi Muhtarı ve Gündüzlü İlkokulu Müdürü'ne ihtiyaç sahiplerine dağıtılmak üzere teslim edildi.

İHTİYAÇ SAHİBİ ÖĞRENCİLERE DAĞITILACAK
Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan İnegöl Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı Yücel Erim, "İnegöl Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Sosyal Sorumluluk Birimi tarafından "Bir mont bir bot" kampanyamızı başlatmıştık. Bu kampanya kapsamında çok sayıda hayır severin yardımları ile öğrenci kardeşlerimize mont ve bot temin ettik. Kampanya kapsamında toplanan bot ve montları, Gündüzlü Mahallesi Muhtarı ve Gündüzlü İlkokulu Müdürü'müze teslim ettik. Muhtarımız ve Müdürümüz, toplanan bot ve montları Gündüzlü Mahallesi'ndeki ihtiyaç sahibi öğrenci kardeşlerimize teslim edecekler" dedi.

KAMPANYANIN İKİNCİ AYAĞI; ÇİTLİ
İlk olarak Gündüzlü Mahallesi'de gerçekleşen bu kampanyanın ikinci ayağının Çitli Mahallesi olacağını ifade eden Yücel Erim, şu ifadeleri kullandı: "İlk olaraka Gündüzlü Mahallemizde bu kampanyanın ilk ayağını gerçekleştirmiş olduk. Bu kampayanın ikinci ayağında ise Çitli Mahallemizdeki kardeşlerimiz için yardımlar toplanacaktır. Yardımların artması ve diğer mahallelerimizdeki kardeşlerimize de yardımcı olmak için çalışmalarımıza ara vermeden devame deceğiz"

TÜM İNEGÖL HALKINI YARDIM YAPMAYA DAVET ETTİ
"Bir mont bir bot" Yardım Kampanyası'nın kış ayı boyunca devam edeceğini belirten Erim, "Kış ayı boyunca bu yardım kampanyamız devam edecek. Yardım kampanyamıza tüm İnegöl halkının katılımını bekliyoruz. Bu yardım kampanyası ile İnegöl'ümüzün kırsal mahallelerdeki ihtiyaç sahibi öğrenci kardeşlerimize ulaşabilir ve onları bir nebze de olsa mutlu edebiliriz" dedi.

HAYIRDA YARIŞMALIYIZ
Son olarak İnegöllü gençlere seslenen Erim, sözlerini şu ifadelerle tamamladı: "Bütün İnegöllü genç kardeşlerimize sesleniyoruz. Hayırda yarışmalıyız. Kahve köşelerindeki hayat, ne bizim ecdadımıza ne de bizim dinimize yakışan bir yaşam değil. Hayırda yarışarak tüm ihtiyaç sahibi kardeşlerimize ulaşabilir ve onların sevinmesine vesile olmalıyız. Bu vesile ile yardım kampanyamıza katılarak, Gündüzlü Mahallesi'ndeki öğrenci kardeşlerimize yardımcı olan herkese çok teşekkür ediyoruz. Allah razı olsun"
Editör: Süper Kanal TV