İnegölde  çıkan kavgada ağabeyi ile kardeşi bıçaklanarak, karşı taraf olan ağabeyi ile kardeşi ise darp sonucu yaralanarak hastanelik oldu.
Edinilen bilgilere göre, Küçük Sanayi Sitesi Ağaç İşleri bölümünde faaliyet gösteren bir mobilya imalathanesinde çalışan ağabey ile kardeşler arasında yer süpürme yüzünden tartıştı çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine taraflar birbirlerine girdiler. İşyeri dışına taşan kavgada 34 yaşındaki Kudbettin Şahin ile 33 yaşındaki kardeşi Fahrettin Şahin bıçaklanarak, 20 yaşındaki Mahsun Dilek ise darp sonucu yaralandı. Muhsin Dilek´in ağabeyi ise kavgadan yara almadan çıktı.

Diğer çalışanların ve çevredekilerin güçlükle ayırdığı kavgada 5 yerinden bıçakla yaralanan Fahrettin Şahin ile 3 yerinden bıçaklanan ağabeyi Kudbettin Şahin, olay yerine gelen 112 Acil Servis Ambulansında görevli sağlık ekibinin ilk müdahalesinin ardından İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servisine getirilerek tedavi altına alındılar. Darp sonucu yaralanan Muhsin Dilek ise özel bir araçla özel bir hastaneye getirilerek tedavi altına alındı. Kavgaya karışan Mahsun Dilek´in ağabeyi ise daha sonra özel hastaneye gelerek kardeşinin sağlık durumu hakkında bilgi aldı.

GENİŞ GÜVENLİK ÖNLEMİ

Kavganın ardından olay yerine ve yaralıların kaldırıldığı hastanelere emniyet ekipleri sevk edildi. Olay yerinde gerekli çalışmaları yapan emniyet ekipleri, tedavisi tamamlanan Mahsun Dilek ile ağabeyini ifadeleri alınmak üzere emniyete götürdü. Bıçakla yaralanan ağabeyi ile kardeşinin ise tedavileri devam ediyor.
Editör: Süper Kanal TV