İnsanların yaşama tutunmalarını, sağlıklarına kavuşmalarını sağlamak için cansiperane çalışan sağlık sektörüne, gün geçtikçe yeni yeni kanlar ekleniyor. İnegöl Devlet Hastanesinde çalışan aday memurlar yemin ederek kadroya alındılar. 4 doktor, 36 hemşire ve eczacı oluşan toplam 47 aday memur, dün hastanenin çok amaçlı salonunda düzenlenen yemin töreni ile resmi görevlerine atandılar.
Atamayla birlikte kadrolu sağlıkçı sayısı 564, taşeron memur 333 olmak üzere 897 personele ulaşan İnegöl Devlet Hastanesi, personel artışıyla hizmet kalitesini bir kat daha artırmayı planlıyor.

Saygı duruşu ve istiklal marşının ardından törenin açılış konuşmasını yapan İnegöl Devlet Hastanesi CEO´su Dr. Hayrettin Göçmen, “Biz bu yemin törenini şanslı insanların buluşması olarak nitelendiriyoruz. Memuriyete başlayan arkadaşlar çok şanslı. Çünkü sağlık sektörü gibi çok elit bir sektörde hizmet verecekler. Diğer şansları ise İnegöl Devlet Hastanesi gibi çok elit bir hastane de çalışmalarını yapacaklar. Bizde çok şanslıyız ki böylesine genç, dinamik, özverili, gözlerinden pırıltılar saçan personelle beraber çalışacağız. Bu şanslı insanların buluşmasına hepiniz hoş geldiniz. Ben şimdiden uzun sağlıklı başarılı ve mutlu memuriyet hayatı diliyorum. İdareci olarak her daim yanlarında olduğumuzu ifade ediyoruz. Hepinizi tebrik ediyorum.” dedi.

Konuşmanın ardından İdari ve Mali Hizmetler Müdürü Erkal Altay nezaretinde 47 sağlık çalışanı yemin ederek, kadroya geçtiler.
Editör: Süper Kanal TV