Her sene farklı şehirlerdeki otellerde geçmiş yılda yapılan hizmetlerin değerlendirildiği, yeni yılda yapılması planlanan hizmetlerin açıklandığı İnegöl Belediyesi değerlendirme topantıların biri daha gerçekleştiriliyor. 2015 yılı hizmetlerini değerlendirme, 2016 yılında yapılması hedeflenen projeleri masaya yatırıldığı toplantı Cumartesi günü bugün Afyon’da faaliyet gösteren Oruçoğlu otelde başladı.
Toplantının açılış konuşmasını yapan Belediye Başkanı Alinur Aktaş, “Yine bir değerlendirme toplantısı için bir aradayız. 2016 yılında neler yapacağımızı daire müdürlerimizden  dinleyeceğiz. Hayırlı hizmetlerin oluşmasında emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Bir çok alanda destek olduk veya biz yaptık. Belediye güçlü kuruluş. 2015 yılı seçimlerin konuşulduğu 7 haziran seçimlerinin ardından 1 kasım seçimleri konuşulmaya başlandı. 10 ay boyunca seçimleri konuştuk. Ülkemizde farklı gelişmeler oldu. İnegöl’de bazı olumlu bazı olumsuz olaylardan etkilenmiş oldu. Bütünşehir uygulamasıyla beraber süreç başladı. Sisteme adapte olmaya çalıştık. 2015 yılı projelerin kendini hissettirdiği bir dönemi beraber yaşadık. Büyüklerimizden kaybettiklerimiz oldu. İnegölspor’un penaltılarda kaçırdığı şampiyonluk vardı. Dolu dolu geçti. Geçmişten dersler çıkartarak geleceğe bakmak lazım.
Belediyecilik demek sadece altyapı, imar, sosyal yardım değil... Bunların hepsi belediyecilik. Bunlar zincirin halkaları gibi. Siz meclis üyeleri Allah razı olsun maddi bir beklentiniz olmadan çalışmalara destek veriyorsunuz. Bu bir güne sıkıştırılmış bir yılın özetini burada göreceğiz.’’ Dedi
MÜDÜRLER YARIŞIYOR
Başkan Aktaş, “Daire müdürlerine yönelik puanlama yapacaksınız. 22 daire müdürümüz var.
En iyi sunum yapan ilk 3 müdüre hediye vereceğiz. Toplantımızın hayırlara vesile olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.
Editör: Süper Kanal TV