İnegöl Belediyesi tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla şehrin farklı noktalarında İnegöllü bayanlara çiçek dağıtımı gerçekleştirildi. 
Mutlu bir kadın mutlu bir geleceğin işaretidir diyerek bizi biz yapan ailemizin temeli, baş tacımız olan kadınlarımızın bu özel gününü unutmayan İnegöl Belediyesi, bayanlara karanfil dağıtarak, onların sadece bir gün ile hatırlanmayacak kadar değerli olduklarını ve onların ne kadar eşsiz bir varlık olduklarını ortaya koydu. Belediye tarafından dağıtılan çiçeklere İnegöllü bayanların ilgisi de yoğun oldu.
Dünya Kadınlar Gününü kutlayan Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ta, kadınlarımızın hayatımızın her noktasında olduğunu, onların eşsiz bir varlık olarak her zaman başımızın tacı olduklarını, böyle anlamlı ve özel bir günde belediye olarak çiçek ile kendilerini hatırlamak istediklerini söyleyerek tüm İnegöllü bayanlara selamlarını iletti.
Çiçek dağıtımından duydukları memnuniyeti dile getiren bayanlar da, böyle anlamlı ve özel bir günde kendilerini unutmayan ve ince bir davranış göstererek kendilerini çiçekle hatırlayan İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş’a teşekkürlerini belirtmeyi unutmadılar.