İnegöl´de bir sağlık kuruluşunda görev yapan ve iki gündür kendisinden haber alınamayan Bayan Doktor, çalışma arkadaşlarının bildirmesi üzerine gidilen evinin terasında baygın halde bulundu.

Edinilen bilgiye göre, İnegöl´de bir sağlık kuruluşunda görevli Doktor H.C.B.´nin iki gündür telefonlara cevap vermemesi çalışma arkadaşlarını endişelendirdi. Bunun üzerine arkadaşları kadın Doktorun Süleymaniye Mahallesindeki evine gittiler. Bir süre zile basan Doktorun arkadaşları, kapıyı açan olmayınca durumu Emniyet ekiplerine bildirdiler.

Belirtilen adrese gelen Emniyet ekipleri kapının açılmaması üzerine, Savcılıktan alınan izinle çilingir yardımı ile kapıyı açıp içeri girdiler. Evden teras bölümüne çıkış kapısı kilitli olduğu için çatı katından terasa inen Emniyet ekipleri kadın doktoru terasta baygın bir şekilde buldular.

Haber verilmesi üzerine gelen 112 Acil Servis Ambulansındaki sağlık ekibinin ilk müdahalesinin ardından kadın Doktor, ambulansla İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servisine getirilerek tedavi altına alındı.

Editör: Süper Kanal TV