İlhan Korkmaz ve Şerif Gürbaş ortaklığında Mahmudiye Mahallesi Sanayi Caddesi üzerinde kurulan Başkent Unlu Mamulleri, geçtiğimiz Cuma günü düzenlenen törenle açıldı. Törene ilçe protokolünün yanı sıra çok sayıda davetli katılım gösterdi.

HER İŞ KALİTE VE DOSTLARLA BÜYÜR
Açılışta konuşan firma ortaklarından İlhan Korkmaz, “Bizler için çok özel olan bu günde bizleri yalnız bırakmadığınız için hepinize teşekkür ediyorum. Biliyoruz ki her iş kalite ve dostlarla büyür. Bizler inşallah yaptığımız işte kalitemize ve hijyenimize güveniyoruz. Siz dostlarımızı da her zaman yanımızda görmek istiyoruz” dedi.

EKONOMİYE VE İSTİHDAMA KATKI
İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Yavuz Uğurdağ ise, “Bugün yine bir bereket kapımızın, bir işyerimizin açılışını gerçekleştiriyoruz. Her yeni işyeri, bir heyecandır, ekonomiye bir katkıdır ve istihdama bir destektir. Özellikle hem İlhan başkanımın hem de Şerif kardeşimin bundan önceki görevlerindeki başarılarından dolayı da bu işyerinin hem kaliteli hem leziz bir ortam sağlayacağına kanaatindeyim. İşyerimizin öncelikle kendilerine sonrasında İnegöl’ümüze hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum. Hepinizi sevgiyle saygıyla selamlıyorum” şeklinde konuştu.

YENİ İŞLETMELER İNEGÖL’E GÜÇ KATIYOR
Belediye Başkanı Alper Taban, “Bu güzel günde, İnegöl’ümüzde geçmişte de hizmet eden, bugün de hizmet eden ve yeni ufuklara yelken açan arkadaşlarımızın işletmelerinde bir araya gelmiş bulunuyoruz. Şehrin yöneticisi olarak hemen hemen her gün yeni işletmelerin kuruluyor olması İnegöl için bir kazançtır. İnegöl altıyla üstüyle verimli bir bölge, tabi burada yaşayan insanların meziyeti, becerisi ile olduğunu düşünüyorum. Bir ilçe olarak bunları yapıyor olmamız çok önemli… Tabi burada yapılan katma değer tüm ülkeye yayılıyor, beraberinde daha güçlü bir ekonomi, daha kalkınmış bir Türkiye gerçekleşmiş oluyor. Tabi geçmişteki deneyimleri ve tecrübeleri de göz önünde bulundurduğumuzda günün şartlarına uygun güzel bir işletme hayata geçiriliyor. Emeği geçen herkesi kutluyorum, hayırlı işler diliyorum” diye konuştu.

ŞAHİN’DEN BEREKET TEMENNİSİ
AK Parti Bursa eski Milletvekili Hüseyin Şahin, “Şerif kardeşimiz gazeteciliğe farklı bir perspektif getiren bir kişilik, iyi eleştiriyor, hem de çok iyi eleştiriyor. Beni de çok eleştirdi, eleştirmesini de istiyorum zaten. Eğer ki eleştiri varsa kalite vardır, yarış vardır, bereket vardır ve orada bir rahmet vardır. Bu gözle şehri adına, memleketi adına, yaşadığı yer adına eğer eleştiriyor ise bizim de güzel şeyler yapmak için mücadele etmemiz gerekiyordu. Biz de bunun için mücadele ettik. Kendisini kutluyorum. İlhan arkadaşım da benim çocukluk arkadaşımdır. Kendisi çok farklı iş sahalarında İnegöl’e büyük hizmetler vermiştir. İnegöl’e ilk özel okulu, Altın Nesil okulunu açan, ilk özel öğrenci yurdunu açan arkadaşımızdır. Aynı zamanda İnegölspor başkanlığı dönemi de çok başarılıydı. Yani bu demek oluyor ki İlhan arkadaşımızda ve Şerif kardeşimizde araştırmacı ve geliştirmeci bir ruh var. Ürünlerinde tadına baktık, hepsi çok güzel ürünler, içine farklı bir ruh katmışsınız, bereketi bol kazançlar diliyorum. İşyerinin yeri de çok güzel, tam sanayi geçiş istikametinde inşallah güzel işler yaparsınız bereketli işler yaparsınız” ifadelerini kullandı.

YAPILAN İŞİN HAKKI VERİLMELİ
Son olarak konuşan Kaymakam Ali Akça ise, “Şerif beye ve İlhan beye bereketli kazançlar diliyorum. İnşallah buradaki sinerji bundan sonraki süreçte de işlerine yansır ve yine biz inanıyoruz ki yaptığınız işin hakkını vererek yaparsanız. Allah size rızkı da nasip eder. Nasip olan rızkı da bölüşerek nasiplendirirsiniz. Bu bölgede çok fazla miktarda esnaf kardeşimiz var. Bütün esnaf kardeşlerimizin de işleri bereketli olur, hayırlı olur, uğurlu olur. Hepinizi sevgiyle saygıyla selamlıyorum” dedi.