Göreve geldiği günden bu yana halkın içinde olmak ve insan odaklı yönetim anlayışı konularına vurgu yapan İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, bu anlayışla faaliyetlerini sürdürmeye devam ediyor. Başkan Taban, daha kaliteli ve hızlı hizmet sağlayabilmek, aynı zamanda halkla iç içe olup vatandaşların talep ve önerilerini de ilk ağızdan dinleyebilmek adına esnaf ziyaretleri gerçekleştiriyor.
İNEGÖL BELEDİYESİ’NİN MERKEZİNDE ‘İNSAN’ VAR
Vatandaşların istek ve beklentileri doğrultusunda hizmet üretmek için sık sık esnaf ve mahalle ziyaretleri yapan Belediye Başkanı Alper Taban, Pazartesi günü AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Ersan ile birlikte Kemalpaşa Mahallesi Mahmut Esatbey Caddesi esnafını ziyaret etti. Taban ve Ersan’a bazı AK Partili meclis üyeleri ile parti yöneticileri de eşlik etti. Mahmut Esatbey Caddesi boyunca esnafları tek tek ziyaret eden Başkan Taban, onların talep ve önerilerini dinlerken, insan odaklı yönetim anlayışına da bir kez daha dikkat çekti.
Yerel yönetim anlayışlarının temelinde belediye ve vatandaş arasındaki mesafeyi olabildiğince kısaltmak olduğunu ifade eden Alper Taban, dönemin tamamlanmasına kadar olan sürede mevcut projeleri sürdürürken bir yandan da merkezinde insan bulunan yeni uygulamalar ve projeleri hayata geçirip, tespit edilen eksiklerin giderilmesi noktasında mesai harcadıklarını dile getirdi.
Ziyaretlerde esnafların da Alper Taban’a ilgisi dikkat çekerken, bölge hakkında fikir alışverişleri yapılıp talep ve öneriler değerlendirildi.
Editör: Süper Kanal TV